De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Groenteburger

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rode uien Rode ui1
Rode paprika's Rode paprika1
Groene paprika's Groene paprika1
Mozzarella Mozzarella250 g g
Tapenade naar keuze Tapenade naar keuze
(van olijven)
150 g g
Rozijnen Rozijnen60 g g
Gemengde sla Gemengde sla50 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Citroenen Citroen0,5
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
Olijfolie Olijfolie
Gedroogde oregano Gedroogde oregano
Basilicum Basilicum
Peper Peper
Zout Zout

Groenteburger

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(0)

Bereiding

  1. Verhit wat olijfolie in een pan. Snijd de ui in kleine stukjes en stoof hem aan. Snijd de paprika’s in kleine stukjes en voeg deze bij de ui in de pan. Voeg er de rozijntjes aan toe. Kruid goed af met de gedroogde oregano, verse basilicum, een teentje look en een snuifje peper & zout. Overgiet met citroensap. Laat dit samen een 5-tal minuutjes garen.
  2. Eens gegaard, verdeel je op een bord wat van de groentemengeling. Leg hier bovenop een sneetje mozzarella, gevolgd door wat tapenade en wat gemengde sla. Herhaal deze stap voor een nieuw laagje: groentemengeling, mozzarella en tapenade. Werk alles af met wat schelletjes Parmigiano. Kruid nog een laatste keer af met nog een snuifje peper en eventueel een plukje basilicum.

Recept geïnspireerd doorCarmen, Health Queen, in het kader vande Foodie Files. Lees hier meer!