Groenteburger

Groenteburger
MoeilijkheidMakkelijk
Koken20 min

Voorbereiding

  1. Verhit wat olijfolie in een pan. Snijd de ui in kleine stukjes en stoof hem aan. Snijd de paprika’s in kleine stukjes en voeg deze bij de ui in de pan. Voeg er de rozijntjes aan toe. Kruid goed af met de gedroogde oregano, verse basilicum, een teentje look en een snuifje peper & zout. Overgiet met citroensap. Laat dit samen een 5-tal minuutjes garen.

  2. Eens gegaard, verdeel je op een bord wat van de groentemengeling. Leg hier bovenop een sneetje mozzarella, gevolgd door wat tapenade en wat gemengde sla. Herhaal deze stap voor een nieuw laagje: groentemengeling, mozzarella en tapenade. Werk alles af met wat schelletjes Parmigiano. Kruid nog een laatste keer af met nog een snuifje peper en eventueel een plukje basilicum.

  3. Recept geïnspireerd doorCarmen, Health Queen, in het kader vande Foodie Files. Lees hier meer!