
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rode uien Rode ui | 1 | |
Rode paprika's Rode paprika | 1 | |
Groene paprika's Groene paprika | 1 | |
Mozzarella Mozzarella | 250 g g | |
Tapenade naar keuze
Tapenade naar keuze (van olijven) | 150 g g | |
Rozijnen Rozijnen | 60 g g | |
Gemengde sla Gemengde sla | 50 g g | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Citroenen Citroen | 0,5 | |
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | ||
Basilicum Basilicum | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGroenteburger
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verhit wat olijfolie in een pan. Snijd de ui in kleine stukjes en stoof hem aan. Snijd de paprika’s in kleine stukjes en voeg deze bij de ui in de pan. Voeg er de rozijntjes aan toe. Kruid goed af met de gedroogde oregano, verse basilicum, een teentje look en een snuifje peper & zout. Overgiet met citroensap. Laat dit samen een 5-tal minuutjes garen.
- Eens gegaard, verdeel je op een bord wat van de groentemengeling. Leg hier bovenop een sneetje mozzarella, gevolgd door wat tapenade en wat gemengde sla. Herhaal deze stap voor een nieuw laagje: groentemengeling, mozzarella en tapenade. Werk alles af met wat schelletjes Parmigiano. Kruid nog een laatste keer af met nog een snuifje peper en eventueel een plukje basilicum.
Recept geïnspireerd doorCarmen, Health Queen, in het kader vande Foodie Files. Lees hier meer!