Groentecrumble met boerenworst

Groentecrumble met boerenworst
MoeilijkheidMakkelijk
Koken50 min

Voorbereiding

  1. Bak de boerenworsten in boter goudbruin en gaar. Snijd in plakjes.

  2. Verhit boter in een pan en bak de sjalotten met de look glazig. Doe de spruiten, zoete aardappel en paprika in de pan en laat ze meestoven. Voeg een klein scheutje water en de tijmtakjes toe en zet een deksel op de pan. Laat de groenten beetgaar worden.

  3. Schep de tomatenpuree, de passata, de krieltjes en de olijven onder de groenten. Breng op smaak met de azijn, peper en zout. Laat nog 5 minuten sudderen.

  4. Verwarm de oven voor op 200°C. Doe de noten in een kom en meng er de geraspte kaas onder. Wrijf de boter door de noten-kaasmengeling. Kruid met zout.

  5. Schep de groenten in een ovenschaal en verdeel er de plakjes worst over. Verdeel er de notencrumble over. Zet 20 minuten in de oven tot de crumble goudbruin is.