
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tarwebloem Tarwebloem | 300 g g | ||
Bakpoeder Bakpoeder | 12 g g | ||
Wortelen Wortel | 40 g g | ||
Courgettes Courgette | 1 | ||
Lente-uitjes Lente-ui | 2 | ||
Geraspte kaas naar keuze
Geraspte kaas naar keuze (belegen kaas) | 75 g g | ||
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 125 ml ml | ||
Eieren Ei | 3 | ||
Olijfolie Olijfolie | 60 ml ml | ||
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 el el | ||
Zout Zout |
Benodigdheden
Muffinvorm Muffinvorm |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGroentemuffins
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220 °C.
- Rasp de courgette en de wortel. Snijd vervolgens ook de lente-ui fijn.
- Meng de bloem, het bakpoeder, het paprikapoeder en een snuifje zout. Voeg de groenten en de geraspte kaas hieraan toe. Meng goed zodat de bloem goed aan de groenten hecht.
- Maak een kuiltje in het midden van het mengsel en breek de eieren. Giet de yoghurt en olijfolie erbij.
- Spatel het goed door tot een mooi nat deeg.
- Verdeel het muffinmengsel over een muffinvorm en zet de muffins 30 minuten in de oven op 220 °C.
Recept geïnspireerd door Lekker Zomeren.