
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tarwebloem Tarwebloem | 300 g g | |
Bakpoeder Bakpoeder | 12 g g | |
Wortelen Wortel | 40 g g | |
Courgettes Courgette | 1 | |
Lente-uitjes Lente-ui | 2 | |
Geraspte kaas naar keuze
Geraspte kaas naar keuze (belegen kaas) | 75 g g | |
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 125 ml ml | |
Eieren Ei | 3 | |
Olijfolie Olijfolie | 60 ml ml | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 el el | |
Zout Zout |
Benodigdheden
Muffinvorm Muffinvorm |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGroentemuffins
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220 °C.
- Rasp de courgette en de wortel. Snijd vervolgens ook de lente-ui fijn.
- Meng de bloem, het bakpoeder, het paprikapoeder en een snuifje zout. Voeg de groenten en de geraspte kaas hieraan toe. Meng goed zodat de bloem goed aan de groenten hecht.
- Maak een kuiltje in het midden van het mengsel en breek de eieren. Giet de yoghurt en olijfolie erbij.
- Spatel het goed door tot een mooi nat deeg.
- Verdeel het muffinmengsel over een muffinvorm en zet de muffins 30 minuten in de oven op 220 °C.
Recept geïnspireerd door Lekker Zomeren.