De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Groenteomelet met zalm

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei8
Eiwitten Eiwit4
Bladspinazie Bladspinazie100 g g
Kerstomaten Kerstomaat200 g g
Roomkaas Roomkaas
(kruidenkaas, light)
4 el el
Gerookte zalm Gerookte zalm200 g g
Limoenen Limoen2
Dille Dille
Peper Peper
Zout Zout

Groenteomelet met zalm

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(7)

Bereiding

  1. Doe wat olijfolie in een pan en bak een omelet van 2 eieren en 1 eiwit, kruid met peper & zout. Herhaal dit 4 keer.
  2. Snij intussen de kerstomaten in schijfjes.
  3. Leg de omeletten op een bord en bestrijk met de kaas. Verdeel eerst de zalm over de omeletten en daarna de groenten.
  4. Rol de omelet op en snij doormidden. Werk af met wat dille.

Op zoek naar een lunch met veel eiwitten en weinig koolhydraten? Stop al maar met zoeken. Deze maaltijd is gezond én lekker. ‘s Morgens, ‘s middags, of ‘s avonds. De zalm zorgt voor gezonde vetten*, de groenten voor vezels en de eitjes voor proteïnen. Een combinatie waar je spieren mee kan kweken**. En straffe stoten uithalen. De Eiffeltoren oprijden met een eenwieler, bijvoorbeeld. Of iedereen uit het wiel rijden in Gent-Wevelgem.

Nog meer zin gekregen om te eten zoals de mannen van de Wolfpack? Ontdek hier alle recepten van Marije Jongedijk, nutritioniste bij Deceuninck - Quick-Step.

*Zalm is rijk aan onverzadigde vetten.
**Eiwitten dragen bij tot een groei van de spiermassa.