
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Champignons
Champignons (schoon geborsteld ) | 250 g g | ||
Krielaardappelen Krielaardappel | 250 g g | ||
Rode uien
Rode ui (in grove stukken) | 2 | ||
Courgettes
Courgette (in plakken van 1 cm) | 1 | ||
Kerstomaten Kerstomaat | 150 g g | ||
Peterselie
Peterselie (gehakt) | 3 el el | ||
Bieslook Bieslook | 10 takjes takje | ||
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | 10 | ||
Citroensap Citroensap | 1 el el | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | ||
Olijfolie Olijfolie | 200 ml ml | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGroentespiesjes met kruidenolie
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Giet de olijfolie in een blender. Voeg de kruiden, de geperste look en het citroensap toe en mix glad. Kruid met peper en zout.
- Halveer de krielaardappelen en kook ze, met schil, beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
- Schep alle groenten door 2/3de van de kruidenolie en laat een uur marineren.
- Rijg de groenten aan de spiesjes en bak ze goudbruin op de grillpan. Keer ze regelmatig om. Geef er de restende kruidenolie bij.