De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Groentespiesjes met kruidenolie

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Champignons Champignons
(schoon geborsteld )
250 g g
Krielaardappelen Krielaardappel250 g g
Rode uien Rode ui
(in grove stukken)
2
Courgettes Courgette
(in plakken van 1 cm)
1
Kerstomaten Kerstomaat150 g g
Peterselie Peterselie
(gehakt)
3 el el
Bieslook Bieslook10 takjes takje
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje10
Citroensap Citroensap1 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Olijfolie Olijfolie200 ml ml
Peper Peper
Zout Zout

Groentespiesjes met kruidenolie

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

1:40 u.
(4)

Bereiding

  1. Giet de olijfolie in een blender. Voeg de kruiden, de geperste look en het citroensap toe en mix glad. Kruid met peper en zout.
  2. Halveer de krielaardappelen en kook ze, met schil, beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
  3. Schep alle groenten door 2/3de van de kruidenolie en laat een uur marineren.
  4. Rijg de groenten aan de spiesjes en bak ze goudbruin op de grillpan. Keer ze regelmatig om. Geef er de restende kruidenolie bij.