De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Halloween griezelpizza's_main_play

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Sjalotten Sjalot
(fijngesnipperd)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Gepelde tomaten Gepelde tomaten400 g g
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
3 el el
Vellen pizzadeeg Vel pizzadeeg2
Mozzarella Mozzarella
(in plakjes)
250 g g
Rode paprika's Rode paprika
(kleine)
1
Chorizo Chorizo
(dunne plakjes)
60 g g
Groene olijven Groene olijf50 g g
Zwarte olijven Zwarte olijf50 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Halloween griezelpizza's

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(3)

Bereiding

  1. Fruit de sjalot met de look glazig in olijfolie. Voeg de tomaten toe en laat 15 minuten pruttelen. Schep er de peterselie onder en kruid met peper en zout.
  2. Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het deeg open en bestrijk het deeg met de saus. Blijf 1 cm van de rand. Verdeel er de plakjes mozzarella over.
  3. Snijd kleine plakjes paprika in dunne reepjes. Leg enkele plakjes chorizo op de pizza. Dat worden de lijfjes van de grotere spinnen. De reepjes paprika worden de poten van deze spinnen. Halveer de olijven. Verdeel de helft van de olijven met de bolle kant naar boven op de pizza. Dat worden de lijfjes van de kleine spinnetjes. Snijd de andere helft van de olijven in reepjes en vorm hier de poten van. Zet de pizza's 12 minuten in de oven.