De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Hamburgertaartje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rundhamburgers Rundhamburger4
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge4 el el
Bladerdeeg Bladerdeeg2 - 3 vellen vel
Uien Ui
(fijngehakt)
2
Champignons Champignons
(in plakjes)
200 g g
Tomaten Tomaat
(in plakjes)
2
Mozzarella Mozzarella
(geraspt)
Mosterd Mosterd2 el el
Eieren Ei
(losgeklopt)
1
Peper Peper
Zout Zout

Hamburgertaartje

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

60 min.
(2)

Bereiding

  1. Haal uit het deeg 2 cirkels per persoon met een doorsnede van 10 cm.
  2. Bak de burgers goudbruin en gaar in de helft van de olie. Laat afkoelen.
  3. Verhit de resterende olie en bak de ui glazig. Voeg de champignons toe en laat even meebakken. Kruid met peper en zout.
  4. Leg in het midden van de helft van de deegcirkels een hamburger. Verdeel er het uimengsel over, de tomatenschijfjes, de mosterd en de kaas. Leg er de overige deegcirkels op, vouw de randen naar binnen en druk aan met een vork.
  5. Verwarm de oven voor op 180°C. Schik de taartjes op een met bakpapier beklede bakplaat, besmeer met het losgeklopt ei en zet 40 minuten in de oven.

TIP: Lekker met een slaatje.