Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rundhamburgers Rundhamburger | 4 | |
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | 4 el el | |
Bladerdeeg Bladerdeeg | 2 - 3 vellen vel | |
Uien
Ui (fijngehakt) | 2 | |
Champignons
Champignons (in plakjes) | 200 g g | |
Tomaten
Tomaat (in plakjes) | 2 | |
Mozzarella
Mozzarella (geraspt) | ||
Mosterd Mosterd | 2 el el | |
Eieren
Ei (losgeklopt) | 1 | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHamburgertaartje
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Haal uit het deeg 2 cirkels per persoon met een doorsnede van 10 cm.
- Bak de burgers goudbruin en gaar in de helft van de olie. Laat afkoelen.
- Verhit de resterende olie en bak de ui glazig. Voeg de champignons toe en laat even meebakken. Kruid met peper en zout.
- Leg in het midden van de helft van de deegcirkels een hamburger. Verdeel er het uimengsel over, de tomatenschijfjes, de mosterd en de kaas. Leg er de overige deegcirkels op, vouw de randen naar binnen en druk aan met een vork.
- Verwarm de oven voor op 180°C. Schik de taartjes op een met bakpapier beklede bakplaat, besmeer met het losgeklopt ei en zet 40 minuten in de oven.
TIP: Lekker met een slaatje.