Hamburgertaartje

Hamburgertaartje
MoeilijkheidMakkelijk
Koken60 min

Voorbereiding

  1. Haal uit het deeg 2 cirkels per persoon met een doorsnede van 10 cm.

  2. Bak de burgers goudbruin en gaar in de helft van de olie. Laat afkoelen.

  3. Verhit de resterende olie en bak de ui glazig. Voeg de champignons toe en laat even meebakken. Kruid met peper en zout.

  4. Leg in het midden van de helft van de deegcirkels een hamburger. Verdeel er het uimengsel over, de tomatenschijfjes, de mosterd en de kaas. Leg er de overige deegcirkels op, vouw de randen naar binnen en druk aan met een vork.

  5. Verwarm de oven voor op 180°C. Schik de taartjes op een met bakpapier beklede bakplaat, besmeer met het losgeklopt ei en zet 40 minuten in de oven.

  6. TIP: Lekker met een slaatje.