
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Krielaardappelen Krielaardappel | 400 g g | |
Groene appels Groene appel | 2 | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Kruiden
Kruiden (verse) | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
komkommers Komkommer | 1 | |
Ingelegde haring Ingelegde haring | 350 g g | |
Blauwe bessen Blauwe bes | 250 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 2 - 3 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHaringsalade met krieltjes, komkommer en blauwe bessen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Was de krieltjes en kook ze ongeschild in kokend gezouten water. Giet af, laat afkoelen en snij in blokjes.
- Schil en snij de appelen in blokjes. Hak de rode ui, een handvol kruiden en de knoflook fijn. Schil en snij de komkommer in dunne slierten.
- Stel de salade samen en kruid met peper en zout. Besprenkel met een beetje vocht van de ingelegde haring.
ONZE WIJNTIP: Montagny 1er Cru AOP Cave de Genouilly, 2014