
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Appels
Appel (bv. Jonagold) | 4 | ||
Peren
Peer (bv. Doyenné) | 4 | ||
Kippengehakt Kippengehakt | 600 g g | ||
Lente-uitjes
Lente-ui (fijngehakt) | 2 | ||
Pijnboompitten Pijnboompitten | 40 g g | ||
Paneermeel Paneermeel | 4 el el | ||
Groentebouillon Groentebouillon | 1 blokjes blokje | ||
Boter Boter | |||
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listHartige appelen en peren
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Snij ongeveer 2 cm onder het steeltje van de appels en peren een kapje af en hol ze met een klein lepeltje uit. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
- Meng het gehakt met de blokjes appel en peer, de lente-uitjes en de pijnboompitten en kruid met het verkruimeld bouillonblokje. Breng verder op smaak met peper. Kneed het paneermeel door het gehakt om het wat steviger te maken.
- Beboter een ovenschotel. Vul de appels en peren met het gehakt en zet de kapjes er terug op. Schik ze in de ovenschotel en zet 40 minuten in de oven.