De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Hartige eitjes uit de oven_play_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei4
Uien Ui
(fijngesnipperd)
1
Bladspinazie Bladspinazie350 g g
Passata Passata400 ml ml
Paprikapoeder Paprikapoeder0,5 tl tl
Cayennepeper Cayennepeper0,5 tl tl
Nootmuskaat Nootmuskaat0,5 tl tl
Rauwe ham Rauwe ham
(in reepjes)
200 g g
Bieslook Bieslook
(fijngehakt)
2 el el
Olijfolie Olijfolie
Ciabatta's Ciabatta
(olijven)
0,5
Peper Peper
Zout Zout

Hartige eitjes uit de oven

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(66)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de ui glazig in olijfolie. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Kruid met het nootmuskaat, peper en zout.
  2. Roer de passata los met het paprikapoeder, de cayennepeper en het zout. Schep er het ui-spinaziemengsel onder. Verdeel het mengsel over 4 schaaltjes. Maak in het midden van ieder schaaltje een kuiltje en breek er het ei in. Verdeel er de reepjes ham over en zet de schaaltjes 15 minuten in de oven.
  3. Werk af met de bieslook en geef er wat sneetjes ciabatta bij.