
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 4 | ||
Uien
Ui (fijngesnipperd) | 1 | ||
Bladspinazie Bladspinazie | 350 g g | ||
Passata Passata | 400 ml ml | ||
Paprikapoeder Paprikapoeder | 0,5 tl tl | ||
Cayennepeper Cayennepeper | 0,5 tl tl | ||
Nootmuskaat Nootmuskaat | 0,5 tl tl | ||
Rauwe ham
Rauwe ham (in reepjes) | 200 g g | ||
Bieslook
Bieslook (fijngehakt) | 2 el el | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Ciabatta's
Ciabatta (olijven) | 0,5 | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listHartige eitjes uit de oven
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de ui glazig in olijfolie. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Kruid met het nootmuskaat, peper en zout.
- Roer de passata los met het paprikapoeder, de cayennepeper en het zout. Schep er het ui-spinaziemengsel onder. Verdeel het mengsel over 4 schaaltjes. Maak in het midden van ieder schaaltje een kuiltje en breek er het ei in. Verdeel er de reepjes ham over en zet de schaaltjes 15 minuten in de oven.
- Werk af met de bieslook en geef er wat sneetjes ciabatta bij.