Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | |
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze | 150 g g | |
Eieren Ei | 4 | |
Gerookt spek
Gerookt spek (ontbijtspek) | 6 - 8 sneetjes sneetje | |
Platte peterselie Platte peterselie | 10 g g | |
Bieslook Bieslook | 10 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHartige ontbijttaart
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Rol het bladerdeeg samen met het bakpapier uit op een grote ovenplaat en prik de bodem met een vork in. Vouw de rand van het deeg 1 cm toe en druk zachtjes met een vork aan.
- Verdeel de kaas over de bodem van het deeg en vorm 4 ‘nestjes’. Breek voorzichtig in elk ‘nestje’ een eitje.
- Verdeel het spek over de taart. Kruid met peper en zout.
- Schuif de ontbijttaart in de hete oven en bak in ongeveer 15-20 minuten gaar.
- Hak de verse kruiden fijn en besprenkel over de taart. Serveer onmiddellijk.