De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Hartige ontbijttaart

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bladerdeeg Bladerdeeg1 vellen vel
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze150 g g
Eieren Ei4
Gerookt spek Gerookt spek
(ontbijtspek)
6 - 8 sneetjes sneetje
Platte peterselie Platte peterselie10 g g
Bieslook Bieslook10 g g
Peper Peper
Zout Zout

Hartige ontbijttaart

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(25)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Rol het bladerdeeg samen met het bakpapier uit op een grote ovenplaat en prik de bodem met een vork in. Vouw de rand van het deeg 1 cm toe en druk zachtjes met een vork aan.
  3. Verdeel de kaas over de bodem van het deeg en vorm 4 ‘nestjes’. Breek voorzichtig in elk ‘nestje’ een eitje.
  4. Verdeel het spek over de taart. Kruid met peper en zout.
  5. Schuif de ontbijttaart in de hete oven en bak in ongeveer 15-20 minuten gaar.
  6. Hak de verse kruiden fijn en besprenkel over de taart. Serveer onmiddellijk.