
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Uien Ui | 1 | ||
Stengels selder
Stengel selder (groene) | 2 | ||
Preiwitten Preiwit | 1 | ||
Venkels Venkel | 1 | ||
Boter Boter | 50 g g | ||
Witte wijn Witte wijn | 15 cl cl | ||
Vermout
Vermout (witte) | 10 cl cl | ||
Water Water | 60 cl cl | ||
Aardappelen Aardappel | 3 | ||
Zalmfilets Zalmfilet | 200 g g | ||
ASC gekookte garnalen 60/80 ASC gekookte garnalen 60/80 | 500 g g | ||
Peterselie Peterselie | 0,5 bosjes bosje | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listHartige vissoep
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de groenten schoon, snij ze fijn en stoof in de boter. Giet er de witte wijn, de vermout en het water bij. Breng aan de kook en voeg de in blokjes gesneden aardappelen toe. Kruid met peper en zout en laat zachtjes pruttelen tot de groenten gaar zijn.
- Snij de zalmfilet in stukken en pocheer in de soep. Voeg helemaal op het einde de garnalen toe, laat kort garen en werk de vissoep af met de fijngehakte peterselie.