De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Hartige vissoep

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Uien Ui1
Stengels selder Stengel selder
(groene)
2
Preiwitten Preiwit1
Venkels Venkel1
Boter Boter50 g g
Witte wijn Witte wijn15 cl cl
Vermout Vermout
(witte)
10 cl cl
Water Water60 cl cl
Aardappelen Aardappel3
Zalmfilets Zalmfilet200 g g
ASC gekookte garnalen 60/80 ASC gekookte garnalen 60/80500 g g
Peterselie Peterselie0,5 bosjes bosje
Peper Peper
Zout Zout

Hartige vissoep

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(1)

Bereiding

  1. Maak de groenten schoon, snij ze fijn en stoof in de boter. Giet er de witte wijn, de vermout en het water bij. Breng aan de kook en voeg de in blokjes gesneden aardappelen toe. Kruid met peper en zout en laat zachtjes pruttelen tot de groenten gaar zijn.
  2. Snij de zalmfilet in stukken en pocheer in de soep. Voeg helemaal op het einde de garnalen toe, laat kort garen en werk de vissoep af met de fijngehakte peterselie.