
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | |
Wortelen
Wortel (geraspt) | 800 g g | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 3 | |
Geitenkaas Geitenkaas | 100 g g | |
Eieren Ei | 4 | |
Kookroom Kookroom | 100 ml ml | |
Tijm Tijm | 2 takjes takje | |
Bieslook
Bieslook (gehakt) | 2 el el | |
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | |
Noten
Noten (gehakt) | ||
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHartige worteltaart
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed de bodem van een bakvorm met bakpapier en vet de randen in met boter. Bekleed de vorm met het bladerdeeg.
- Bak de geraspte wortelen met de lente-uien in een pan met wat olie. Kruid met de cayennepeper, peper en zout. Schep de wortelen na 5 minuten in de bakvorm.
- Klop de eieren los met de room. Roer er de blaadjes van de takjes tijm, de bieslook en de noten door. Giet de eieren over de wortelen. Bestrooi met de verbrokkelde geitenkaas en zet 30 minuten in de oven.