De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Hartverwarmende veggie lasagne

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Uien Ui1
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Pompoenen Pompoen
(blokjes)
250 g g
Voorgekookte rode bieten Voorgekookte rode biet4
Bladspinazie Bladspinazie350 g g
Tijm Tijm1 bosjes bosje
Tomatenblokjes Tomatenblokjes
(blik)
800 g g
Lasagnevellen Lasagnevel16
Ricotta Ricotta200 g g
Mozzarella Mozzarella
(in plakjes)
150 g g
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas150 g g
Gedroogde oregano Gedroogde oregano2 el el
Melk Melk
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Hartverwarmende groentenlasagne

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

1:10 u.
(1)

Bereiding

  1. Snipper de ui en bak, samen met een geperst teentje look, glazig in olijfolie. Voeg de tomatenblokjes en de tijm toe. Kruid met peper en zout en laat op een zacht vuur 15 minuten sudderen.
  2. Verwarm de oven voor op 190°C. Verdeel de pompoenstukjes over een met bakpapier beklede bakplaat.Bedruppel met olijfolie en kruid met de gedroogde oregano, peper en zout. Zet de plaat 20 minuten in de oven tot de pompoen zacht is. Schep daarna in een blender, giet er een scheutje melk bij en mix glad.
  3. Fruit het resterende teentje look in olijfolie en voeg de spinazie in delen toe. Laat slinken, schep in een zeef en duw er zoveel mogelijk vocht uit. Roer er de ricotta onder en kruid met peper en zout. Snij de rode bietjes in plakjes.
  4. Schep een laag tomatensaus op de bodem van een ingevette ovenschaal. Verdeel er 3 à 4 lasagnevellen over. Schep er de spinazie op enleg er opnieuw lasagnevellen op. Schep er de pompoencrème op, leg er opnieuw lasagnebladen op. Een laag tomatensaus en een laag lasagnebladen. Verdeel er nu de bietjes over en opnieuween laag lasagnevellen. Eindig met mozzarellaplakjes, geraspte Parmezaanse kaas en nog wat extra blaadjes tijm.
  5. Zet de lasagne 40 minuten in de oven.

Gelijkaardige recepten

Pastaschotel met herfstgroenten en gehaktballetjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Pastaschotel met herfstgroenten en gehaktballetjes
40 min.
(11)
Lasagne op z'n Belgisch

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lasagne op z'n Belgisch
45 min.
(15)
Pasta ovenschotel met tonijn en lente-groentjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Pasta ovenschotel met tonijn en lente-groentjes
45 min.
(28)
Pastitsio

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Pastitsio
60 min.
(215)
Lasagne met courgette en tonijn

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lasagne met courgette en tonijn
45 min.
(11)
Schnitzel caprese met spaghetti

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Schnitzel caprese met spaghetti
40 min.
(99)
Pasta met gegrilde feta en tomaten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Pasta met gegrilde feta en tomaten
60 min.
(149)
Glutenvrije fusilli met ansjovis en boontjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Glutenvrije fusilli met ansjovis en boontjes
20 min.
(5)
Asperges met tagliatelle, kabeljauw, pesto van groene kruiden en kerstomaat

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Asperges met tagliatelle, kabeljauw, pesto van groene kruiden en kerstomaat
30 min.
(1)
Zalm uit de oven

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Zalm uit de oven
30 min.
(21)
Rundstoofvlees in een uitgeholde pompoen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Rundstoofvlees in een uitgeholde pompoen
3:45 u.
(1)
Herfstpasta met pompoen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Herfstpasta met pompoen
35 min.
(4)
Hartverwarmende maaltijdsoep met kip

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hartverwarmende maaltijdsoep met kip
35 min.
(2)
Skrei met spek-speculaascrumble, paprikacoulis en tagliatelle

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Skrei met spek-speculaascrumble, paprikacoulis en tagliatelle
40 min.
(1)
Herfstsalade met oesterzwam

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Herfstsalade met oesterzwam
45 min.
(0)