
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Uien Ui | 2 | ||
Preistengels Preistengel | 2 | ||
Pompoenen
Pompoen (blokjes) | 200 g g | ||
Pastinaken Pastinaak | 1 | ||
Broccoli's
Broccoli ( roosjes) | 200 g g | ||
Tijm Tijm | 1 bosjes bosje | ||
Basilicum Basilicum | 1 bosjes bosje | ||
kippenblokjes kippenblokjes | 400 g g | ||
Tomatenblokjes Tomatenblokjes | 800 g g | ||
Rijst Rijst | 200 g g | ||
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 el el | ||
Suiker Suiker | 1 el el | ||
Boter Boter | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Kippenbouillon
Kippenbouillon Kippenbouillon | 2 blokjes blokje | ||
Water Water | 1 l l |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listHartverwarmende maaltijdsoep met kip
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de rijst beetgaar in licht gezouten water. Schil de pastinaak en snij in plakjes. Snipper de ui. Snij de prei in ringen.Bak de ui in boter glazig. Voeg de kippenblokjes en het paprikapoeder toe en roerbak 2 minuten. Voeg alle groenten toe, rits er de tijmblaadjes bij en bak nog 4 minuten verder.
- Doe er de tomaten en de bouillon bij en laat op een zacht vuur koken tot de groenten gaar zijn.
- Doe er de rijst bij en breng verder op smaak met de suiker, peper en zout. Schep de soep in borden of kommen en werk af met het basilicum.