
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kipfilets Kipfilet | 4 | ||
Bladspinazie Bladspinazie | 500 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | ||
Feta
Feta (verkruimeld) | 150 g g | ||
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | ||
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 el el | ||
Mozzarella
Mozzarella (geraspt) | 100 g g | ||
Zout Zout | |||
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listHasselback-kip met spinazie en feta
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een ovenplaat met bakpapier.
- Verwarm de olijfolie in een diepe pan. Laat er de spinazie in delen in slinken. Doe er de feta bij en laat smelten. Kruid met de cayennepeper.
- Leg de kipfilets op de bakplaat en snij met een scherp mes enkele dwarse inkepingen tot 2/3 in het vlees.
- Vul elke inkeping met een lepel van het spinaziemengsel. Kruid het vlees met peper en zout en het paprikapoeder. Bestrooi met de mozzarella en zet 25 minuten in de oven.
TIP: Lekker met krokant gebakken aardappeltjes.