De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Hasselback stokbrood met Val-Dieu-pique-nique en pancetta

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Stokbroden Stokbrood1
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
2 el el
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje
(fijngesneden)
Knoflook Knoflook
(teentjes (geperst))
2
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout
Pancetta Pancetta
(reepjes)
100 g g
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
Val-Dieu-pique-nique Val-Dieu-pique-nique250 g g

Hasselback stokbrood met Val-Dieu-pique-nique en pancetta

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(22)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snij schuine inkepingen in de bovenkant van het stokbrood.
    Leg het brood op een met bakpapier beklede bakplaat.
  2. Meng de verse kruiden en de look onder 50 ml olijfolie. Kruid met peper en zout. Snij de Val-Dieu in 16 plakjes. Besmeer de inkepingen van het stokbrood met de kruidenolie en verdeel er de kaas en reepjes pancetta tussen. Bestrooi met de lente-uitjes en bak het brood 8 minuten in de oven. Serveer warm.