
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Stokbroden Stokbrood | 1 | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 2 el el | |
Basilicumblaadjes
Basilicumblaadje (fijngesneden) | ||
Knoflook
Knoflook (teentjes (geperst)) | 2 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Pancetta
Pancetta (reepjes) | 100 g g | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | ||
Val-Dieu-pique-nique Val-Dieu-pique-nique | 250 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHasselback stokbrood met Val-Dieu-pique-nique en pancetta
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Snij schuine inkepingen in de bovenkant van het stokbrood.
Leg het brood op een met bakpapier beklede bakplaat. - Meng de verse kruiden en de look onder 50 ml olijfolie. Kruid met peper en zout. Snij de Val-Dieu in 16 plakjes. Besmeer de inkepingen van het stokbrood met de kruidenolie en verdeel er de kaas en reepjes pancetta tussen. Bestrooi met de lente-uitjes en bak het brood 8 minuten in de oven. Serveer warm.