Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Haverbrood
Haverbrood (dik gesneden) | 4 sneetjes sneetje | |
Gerookt spek
Gerookt spek (ontbijtspek) | 8 sneetjes sneetje | |
Eieren Ei | 8 | |
Volle melk Volle melk | 1 dl dl | |
Boter Boter | 50 g g | |
Tomaten
Tomaat (groot formaat, in sneetjes) | 1 | |
Ketchup Ketchup | 2 dl dl | |
Bieslook
Bieslook (gehakt) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHaverbrood met ontbijtomelet
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Smelt de boter in een pan en bak er het spek in aan. Roer de eieren en de melk door elkaar. Schik de sneetjes tomaat bij het spek en giet er het eimengsel over. Laat even bakken en zet de pan dan in de oven. Haal ze na 5 min. uit de oven en laat de omelet op een keukenplank glijden. Snijd in 4 gelijke stukken.
- Schik de omelet tussen het haverbrood. Werk af met gehakte bieslook.
- Presenteer de haverboterham met wat tomatenketchup.