De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Haverbrood met ontbijtomelet

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Haverbrood Haverbrood
(dik gesneden)
4 sneetjes sneetje
Gerookt spek Gerookt spek
(ontbijtspek)
8 sneetjes sneetje
Eieren Ei8
Volle melk Volle melk1 dl dl
Boter Boter50 g g
Tomaten Tomaat
(groot formaat, in sneetjes)
1
Ketchup Ketchup2 dl dl
Bieslook Bieslook
(gehakt)

Haverbrood met ontbijtomelet

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(3)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Smelt de boter in een pan en bak er het spek in aan. Roer de eieren en de melk door elkaar. Schik de sneetjes tomaat bij het spek en giet er het eimengsel over. Laat even bakken en zet de pan dan in de oven. Haal ze na 5 min. uit de oven en laat de omelet op een keukenplank glijden. Snijd in 4 gelijke stukken.
  3. Schik de omelet tussen het haverbrood. Werk af met gehakte bieslook.
  4. Presenteer de haverboterham met wat tomatenketchup.