De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Havermout-ontbijtpannenkoekjes met citroen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bananen Banaan
(+ extra om te serveren)
2
Eieren Ei1
Citroenen Citroen
(zest)
0,5
Amandelmelk Amandelmelk150 ml ml
Chiazaad Chiazaad1 el el
Bakpoeder Bakpoeder1 tl tl
Zout Zout
Havermoutvlokken Havermoutvlokken100 g g
Honing Honing
(+ extra om te serveren )
2 el el
Kokosolie Kokosolie

Havermout-ontbijtpannenkoekjes met citroen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(38)

Bereiding

  1. Plet de bananen en doe ze samen met de overige ingrediënten in een blender.
  2. Blend tot een glad deeg en laat ongeveer 10 minuten staan om in te dikken.
  3. Verhit wat kokosolie in een antikleefpan, laat de pan goed heet worden en bak kleine pannenkoekjes in ongeveer 3 minuten goudbruin aan beide kanten. Werk zo al het deeg op.
  4. Serveer met extra schijfjes banaan en honing.