
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bananen
Banaan (+ extra om te serveren) | 2 | ||
Eieren Ei | 1 | ||
Citroenen
Citroen (zest) | 0,5 | ||
Amandelmelk Amandelmelk | 150 ml ml | ||
Chiazaad Chiazaad | 1 el el | ||
Bakpoeder Bakpoeder | 1 tl tl | ||
Zout Zout | |||
Havermoutvlokken Havermoutvlokken | 100 g g | ||
Honing
Honing (+ extra om te serveren ) | 2 el el | ||
Kokosolie Kokosolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listHavermout-ontbijtpannenkoekjes met citroen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Plet de bananen en doe ze samen met de overige ingrediënten in een blender.
- Blend tot een glad deeg en laat ongeveer 10 minuten staan om in te dikken.
- Verhit wat kokosolie in een antikleefpan, laat de pan goed heet worden en bak kleine pannenkoekjes in ongeveer 3 minuten goudbruin aan beide kanten. Werk zo al het deeg op.
- Serveer met extra schijfjes banaan en honing.