
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Hazelnoten Hazelnoot | 80 g g | ||
Water Water | 15 ml ml | ||
Suiker Suiker | 80 g g | ||
Boter
Boter (gezouten) | 15 g g | ||
Hazelnootpraliné Hazelnootpraliné | 100 g g | ||
Melkchocolade Melkchocolade | 30 g g | ||
Pure chocolade Pure chocolade | 10 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listHazelnoot-chocoladepasta
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Klop de boter in een kom zacht, voeg de hazelnootpraliné toe en meng goed.
- Verwarm de melk- en zwarte chocolade au bain-marie en meng goed tot je één kleur krijgt. Meng vervolgens onder het beslag. Laat de massa minimum 2 uur opstijven.
- Klop nu de massa nog eens op, hierdoor zal je een luchtige pasta krijgen. Meng er de geroosterde hazelnootjes onder. Doe de pasta in glaasjes of in een grote pot. Je kan de pasta zo’n 2 maanden op een koude, donkere en droge plaats bewaren.