De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Hazelnoot-chocoladepasta_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Hazelnoten Hazelnoot80 g g
Water Water15 ml ml
Suiker Suiker80 g g
Boter Boter
(gezouten)
15 g g
Hazelnootpraliné Hazelnootpraliné100 g g
Melkchocolade Melkchocolade30 g g
Pure chocolade Pure chocolade10 g g

Hazelnoot-chocoladepasta

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(8)

Bereiding

  1. Klop de boter in een kom zacht, voeg de hazelnootpraliné toe en meng goed.
  2. Verwarm de melk- en zwarte chocolade au bain-marie en meng goed tot je één kleur krijgt. Meng vervolgens onder het beslag. Laat de massa minimum 2 uur opstijven.
  3. Klop nu de massa nog eens op, hierdoor zal je een luchtige pasta krijgen. Meng er de geroosterde hazelnootjes onder. Doe de pasta in glaasjes of in een grote pot. Je kan de pasta zo’n 2 maanden op een koude, donkere en droge plaats bewaren.