De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Heldere groentebouillon met een hinde-paprikaspiesje_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Hindefilets Hindefilet
(in blokjes)
2
Groene paprika's Groene paprika
(in hapklare stukjes)
1
Paprikapoeder Paprikapoeder1 el el
Groentebouillon Groentebouillon3 blokjes blokje
Stengels selder Stengel selder
(groene)
2
Preiwitten Preiwit
(in halve ringen)
2
Wortelen Wortel
(in blokjes)
1
Uien Ui
(gesnipperd)
1
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
3 el el
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
2
Boter Boter
Peper Peper
Zout Zout

Heldere groentebouillon met een hinde-paprikaspiesje

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(1)

Bereiding

  1. Rijg 2 hindefiletblokjes afwisselend met een stukje paprika aan spiesjes. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Zet koel.
  2. Breng 1,5 liter water aan de kook en los hierin de bouillonblokjes op. Voeg alle groenten toe en kook ze beetgaar. Voeg de peterselie toe en kruid de soep eventueel bij met peper en zout.
  3. Bak de hindespiesjes in boter goudbruin en gaar. Verdeel de soep over borden, strooi er de lente-ui over en leg een spiesje op de rand van het bord. Serveer meteen.