
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Hindefilets
Hindefilet (in blokjes) | 2 | |
Groene paprika's
Groene paprika (in hapklare stukjes) | 1 | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 el el | |
Groentebouillon Groentebouillon | 3 blokjes blokje | |
Stengels selder
Stengel selder (groene) | 2 | |
Preiwitten
Preiwit (in halve ringen) | 2 | |
Wortelen
Wortel (in blokjes) | 1 | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 3 el el | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 2 | |
Boter Boter | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHeldere groentebouillon met een hinde-paprikaspiesje
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Rijg 2 hindefiletblokjes afwisselend met een stukje paprika aan spiesjes. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Zet koel.
- Breng 1,5 liter water aan de kook en los hierin de bouillonblokjes op. Voeg alle groenten toe en kook ze beetgaar. Voeg de peterselie toe en kruid de soep eventueel bij met peper en zout.
- Bak de hindespiesjes in boter goudbruin en gaar. Verdeel de soep over borden, strooi er de lente-ui over en leg een spiesje op de rand van het bord. Serveer meteen.