De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Herfstpasta met pompoen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Pompoenen Pompoen
(in blokjes)
350 g g
Champignons Champignons
(in schijfjes)
200 g g
Uien Ui
(gesnipperd)
1
Suiker Suiker1 el el
Tomatenpuree Tomatenpuree70 g g
Gepelde tomaten Gepelde tomaten425 ml ml
Spaghetti Spaghetti300 g g
Platte peterselie Platte peterselie
(gehakt)
2 el el
Feta Feta150 g g
Hazelnoten Hazelnoot50 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Herfstpasta met pompoen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(118)

Bereiding

  1. Verhit een scheut olijfolie in een pan en fruit hierin de ui goudbruin. Roer er de tomatenpuree en suiker door en bak 1 minuut mee.
  2. Schep er de pompoenblokjes en champignons onder en bak al omscheppend mee. Voeg het blik tomaten toe en kruid met peper en zout. Laat 15 minuten zachtjes pruttelen.
  3. Kook de spaghetti beetgaar.
  4. Verdeel de pasta over de borden, schep er de saus over, bestrooi met de kaas, de hazelnoten en de peterselie.