
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pompoenen
Pompoen (in blokjes) | 350 g g | |
Champignons
Champignons (in schijfjes) | 200 g g | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | |
Suiker Suiker | 1 el el | |
Tomatenpuree Tomatenpuree | 70 g g | |
Gepelde tomaten Gepelde tomaten | 425 ml ml | |
Spaghetti Spaghetti | 300 g g | |
Platte peterselie
Platte peterselie (gehakt) | 2 el el | |
Feta Feta | 150 g g | |
Hazelnoten Hazelnoot | 50 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHerfstpasta met pompoen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verhit een scheut olijfolie in een pan en fruit hierin de ui goudbruin. Roer er de tomatenpuree en suiker door en bak 1 minuut mee.
- Schep er de pompoenblokjes en champignons onder en bak al omscheppend mee. Voeg het blik tomaten toe en kruid met peper en zout. Laat 15 minuten zachtjes pruttelen.
- Kook de spaghetti beetgaar.
- Verdeel de pasta over de borden, schep er de saus over, bestrooi met de kaas, de hazelnoten en de peterselie.