Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Hindegebraad Hindegebraad | 400 g g | |
Rucola Rucola | 100 g g | |
Kaas
Kaas (kruidenroom) | 150 g g | |
Pijnboompitten
Pijnboompitten (geroosterd) | 40 g g | |
Rode bieten
Rode bieten (voorgekookt) | 2 stukken stuk | |
Pastinaken Pastinaak | 2 stukken stuk | |
Wortelen Wortel | 2 stukken stuk | |
Oesterzwammen Oesterzwammen | 200 g g | |
Munt Munt | bosjes bosje | |
Citroensap Citroensap | 2 el el | |
Honing Honing | 1 tl tl | |
Boter Boter | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHerfstsalade met hinderolletjes en muntvinaigrette
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
|