Herfstsalade met hinderolletjes en muntvinaigrette

Herfstsalade met hinderolletjes en muntvinaigrette
MoeilijkheidMakkelijk
Koken60 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid het gebraad met peper en zout. Bak het vlees rondom bruin in boter. Leg het gebraad in een ovenschaal. Giet er het braadvocht over en zet 25 minuten in de oven. Haal het gebraad uit de oven en dek af met aluminiumfolie. Laat 3 minuten rusten alvorens aan te snijden.

  2. Schil de wortelen en de pastinaak en snij in schuine reepjes. Kook ze beetgaar in licht gezouten water. Bak de oesterzwammen in boter goudbruin. Kruid met peper en zout.Snij de rode biet in partjes.

  3. Snij de rode biet in partjes.

  4. Snij mooie plakjes van het gebraad. Bestrijk elk plakje met een lepel kruidenroomkaas. Verdeel er wat rucola over en bestrooi met wat pijnboompitjes.Rol het plakje op.

  5. Rol het plakje op.

  6. Mix de munt met het citroensap, honing en een scheutje olijfolie glad. Kruid met peper en zout.

  7. Verdeel de resterende rucola, wortel, pastinaak, rode biet en oesterzwammen over de borden. Leg er enkele rolletjes hinde bij en werk af met de muntvinaigrette en resterende pijnboompitten.