De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Hete bliksem

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gemengd gehakt Gemengd gehakt600 g g
Appelcompote Appelcompote700 g g
Aardappelen Aardappel700 g g
Melk Melk
Boter Boter100 g g
Peper Peper
Zout Zout

Hete bliksem

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(12)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Schil en snijd de aardappelen in gelijke stukken. Kook ze gaar in licht gezouten water. Giet af en stamp de aardappelen tot puree met een scheutje melk en wat boter. Kruid met peper en zout.
  3. Bak het gehakt rul in de boter en verdeel vervolgens gelijkmatig over een ovenschotel.
  4. Bedek het gehakt met een laag appelcompote en dan een laag puree.
  5. Plaats de ovenschotel 20 minuten in de voorverwarmde oven tot de puree een goudbruin korstje heeft.