
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gemengd gehakt Gemengd gehakt | 600 g g | |
Appelcompote Appelcompote | 700 g g | |
Aardappelen Aardappel | 700 g g | |
Melk Melk | ||
Boter Boter | 100 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHete bliksem
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Schil en snijd de aardappelen in gelijke stukken. Kook ze gaar in licht gezouten water. Giet af en stamp de aardappelen tot puree met een scheutje melk en wat boter. Kruid met peper en zout.
- Bak het gehakt rul in de boter en verdeel vervolgens gelijkmatig over een ovenschotel.
- Bedek het gehakt met een laag appelcompote en dan een laag puree.
- Plaats de ovenschotel 20 minuten in de voorverwarmde oven tot de puree een goudbruin korstje heeft.