De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Hindeburger met blauwe kaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Hindesteaks Hindesteak600 g g
Eieren Ei1
Paneermeel Paneermeel3 el el
Uien Ui
(gesnipperd)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(gesnipperd)
1
Peterselie Peterselie
(gehakt)
2 el el
Mosterd Mosterd1 el el
Ketchup Ketchup1 el el
Sjalotten Sjalot
(fijngesnipperd)
1
Hamburgerbroodjes Hamburgerbroodje4
Kersenconfituur Kersenconfituur8 el el
Tijm Tijm
(verse)
2 el el
Appels Appel
(in plakjes)
1
Peren Peer
(in plakjes)
1
Blauwschimmelkaas Blauwschimmelkaas50 g g
Rucola Rucola30 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Hindeburger met blauwe kaas

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(2)

Bereiding

  1. Snij het vlees met een scherp mes heel fijn. Meng er het ei, het paneermeel, de ui, de look, de peterselie, de mosterd en de ketchup onder en kruid met peper en zout.
  2. Verdeel het vlees in porties en maak er hamburgers van. Bak ze goudbruin en gaar in wat olijfolie.
  3. Verhit wat olijfolie in een steelpannetje en bak het sjalotje glazig. Roer er de confituur onder en kruid met de tijmblaadjes. Laat 5 minuten pruttelen.
  4. Snij de broodjes horizontaal doormidden en leg ze op een bakplaat. Grill ze 10 minuten in de oven.
  5. Bestrijk de onderste broodjeshelften met de kersenconfituur, leg er wat plakjes knapperige appel en peer op, gevolgd door de hamburger en een plakje blauwschimmelkaas. Voeg tot slot wat rucola toe en serveer meteen.