Hindeburger met blauwe kaas

Hindeburger met blauwe kaas
MoeilijkheidMakkelijk
Koken40 min

Voorbereiding

  1. Snij het vlees met een scherp mes heel fijn. Meng er het ei, het paneermeel, de ui, de look, de peterselie, de mosterd en de ketchup onder en kruid met peper en zout.

  2. Verdeel het vlees in porties en maak er hamburgers van. Bak ze goudbruin en gaar in wat olijfolie.

  3. Verhit wat olijfolie in een steelpannetje en bak het sjalotje glazig. Roer er de confituur onder en kruid met de tijmblaadjes. Laat 5 minuten pruttelen.

  4. Snij de broodjes horizontaal doormidden en leg ze op een bakplaat. Grill ze 10 minuten in de oven.

  5. Bestrijk de onderste broodjeshelften met de kersenconfituur, leg er wat plakjes knapperige appel en peer op, gevolgd door de hamburger en een plakje blauwschimmelkaas. Voeg tot slot wat rucola toe en serveer meteen.