De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Hindeburger met blauwe kaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Hindesteaks Hindesteak600 g g
Eieren Ei1
Paneermeel Paneermeel3 el el
Uien Ui
(gesnipperd)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(gesnipperd)
1
Peterselie Peterselie
(gehakt)
2 el el
Mosterd Mosterd1 el el
Ketchup Ketchup1 el el
Sjalotten Sjalot
(fijngesnipperd)
1
Hamburgerbroodjes Hamburgerbroodje4
Kersenconfituur Kersenconfituur8 el el
Tijm Tijm
(verse)
2 el el
Appels Appel
(in plakjes)
1
Peren Peer
(in plakjes)
1
Blauwschimmelkaas Blauwschimmelkaas50 g g
Rucola Rucola30 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Hindeburger met blauwe kaas

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(1)

Bereiding

  1. Snij het vlees met een scherp mes heel fijn. Meng er het ei, het paneermeel, de ui, de look, de peterselie, de mosterd en de ketchup onder en kruid met peper en zout.
  2. Verdeel het vlees in porties en maak er hamburgers van. Bak ze goudbruin en gaar in wat olijfolie.
  3. Verhit wat olijfolie in een steelpannetje en bak het sjalotje glazig. Roer er de confituur onder en kruid met de tijmblaadjes. Laat 5 minuten pruttelen.
  4. Snij de broodjes horizontaal doormidden en leg ze op een bakplaat. Grill ze 10 minuten in de oven.
  5. Bestrijk de onderste broodjeshelften met de kersenconfituur, leg er wat plakjes knapperige appel en peer op, gevolgd door de hamburger en een plakje blauwschimmelkaas. Voeg tot slot wat rucola toe en serveer meteen.

Gelijkaardige recepten

Hindestoofpot met witloof

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindestoofpot met witloof
2:30 u.
(0)
Lasagne van everzwijnragout

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lasagne van everzwijnragout
1:50 u.
(1)
Hindestroganoff

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindestroganoff
50 min.
(3)
Hindesteak met donker biersaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindesteak met donker biersaus
50 min.
(1)
Everzwijnsteak met vijgen-bramensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Everzwijnsteak met vijgen-bramensaus
40 min.
(0)
Everzwijn-parmentier met witloof

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Everzwijn-parmentier met witloof
35 min.
(1)
Hindesteak met zoete sjalotsaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindesteak met zoete sjalotsaus
45 min.
(0)
Zoetzure hindewok met rijst

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Zoetzure hindewok met rijst
20 min.
(4)
Everzwijnrollade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Everzwijnrollade
45 min.
(0)
Fazantragu met pasta

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Fazantragu met pasta
50 min.
(0)
Krokante fazantfilet met pasta en romige champignonsaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Krokante fazantfilet met pasta en romige champignonsaus
45 min.
(1)
Parelhoen met speksaus en citroen-tijmkrieltjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Parelhoen met speksaus en citroen-tijmkrieltjes
1:05 u.
(58)
Hindegebraad met groene asperges en pompoen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindegebraad met groene asperges en pompoen
45 min.
(0)
Hindesteak met peer, knolselder en rode kool

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindesteak met peer, knolselder en rode kool
35 min.
(0)
Everzwijnragout met paddenstoelenmengeling

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Everzwijnragout met paddenstoelenmengeling
40 min.
(0)