
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Hindesteaks Hindesteak | 600 g g | |
Eieren Ei | 1 | |
Paneermeel Paneermeel | 3 el el | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (gesnipperd) | 1 | |
Peterselie
Peterselie (gehakt) | 2 el el | |
Mosterd Mosterd | 1 el el | |
Ketchup Ketchup | 1 el el | |
Sjalotten
Sjalot (fijngesnipperd) | 1 | |
Hamburgerbroodjes Hamburgerbroodje | 4 | |
Kersenconfituur Kersenconfituur | 8 el el | |
Tijm
Tijm (verse) | 2 el el | |
Appels
Appel (in plakjes) | 1 | |
Peren
Peer (in plakjes) | 1 | |
Blauwschimmelkaas Blauwschimmelkaas | 50 g g | |
Rucola Rucola | 30 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHindeburger met blauwe kaas
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij het vlees met een scherp mes heel fijn. Meng er het ei, het paneermeel, de ui, de look, de peterselie, de mosterd en de ketchup onder en kruid met peper en zout.
- Verdeel het vlees in porties en maak er hamburgers van. Bak ze goudbruin en gaar in wat olijfolie.
- Verhit wat olijfolie in een steelpannetje en bak het sjalotje glazig. Roer er de confituur onder en kruid met de tijmblaadjes. Laat 5 minuten pruttelen.
- Snij de broodjes horizontaal doormidden en leg ze op een bakplaat. Grill ze 10 minuten in de oven.
- Bestrijk de onderste broodjeshelften met de kersenconfituur, leg er wat plakjes knapperige appel en peer op, gevolgd door de hamburger en een plakje blauwschimmelkaas. Voeg tot slot wat rucola toe en serveer meteen.