De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Hindegebraad met groene asperges en pompoen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Hindegebraad Hindegebraad600 g g
Pompoenpuree Pompoenpuree400 g g
Bloedworsten Bloedworst2
Groene asperges Groene asperge
(gegrild)
185
Paneermeel Paneermeel3 el el
Platte peterselie Platte peterselie
(enkele blaadjes)
Boter Boter50 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Voor de saus:

Wildfond Wildfond4 dl dl
Veenbessensaus Veenbessensaus4 dl dl
Boter Boter

Hindegebraad met groene asperges en pompoen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(0)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 150 °C.
  2. Bak het hindegebraad in de boter en wat olijfolie aan alle kanten mooi aan. Kruid met peper en zout en schik het vlees in een ovenschaal. Gaar 20 minuten verder in de voorverwarmde oven. Dek af met aluminiumfolie en laat 5 minuten rusten alvorens tegendraads aan te snijden.
  3. Verwijder het vel van de bloedworsten, prak het vlees fijn met behulp van een vork. Meng er het broodkruim onder en bak krokant in dezelfde pan van het vlees. Haal uit de pan en laat afkoelen.
  4. Maak de saus: Laat de fond en veenbessensaus samen inkoken. Werk af met een klontje boter.
  5. Warm de asperges in de oven op.
  6. Verwarm de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  7. Serveer enkele sneetjes hindegebraad met daarbij de puree, de asperges en wat stukjes bloedworst. Werk af met de veenbessensaus en enkele blaadjes bladpeterselie.

Gelijkaardige recepten

Hindesteak met peer, knolselder en rode kool

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindesteak met peer, knolselder en rode kool
35 min.
(0)
Everzwijnragout met paddenstoelenmengeling

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Everzwijnragout met paddenstoelenmengeling
40 min.
(0)
Hindegebraad met Muscat de Rivesaltes en uienkonfijt

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindegebraad met Muscat de Rivesaltes en uienkonfijt
40 min.
(0)
Hindegebraad met broccoligratin

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindegebraad met broccoligratin
45 min.
(0)
Hindesteak in kruidenmantel met noordkrieken en wintergroenten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindesteak in kruidenmantel met noordkrieken en wintergroenten
45 min.
(0)
Hindesteak met mango- en mirabellencompote en Nicola-aardappelen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindesteak met mango- en mirabellencompote en Nicola-aardappelen
40 min.
(0)
Everzwijnragout met witloof en veenbessensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Everzwijnragout met witloof en veenbessensaus
1:40 u.
(1)
Everzwijnsteak met knolselderpuree en in witte wijn gekarameliseerde peertjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Everzwijnsteak met knolselderpuree en in witte wijn gekarameliseerde peertjes
35 min.
(0)
Hindestroganoff

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindestroganoff
50 min.
(3)
Everzwijnsteak met vijgen-bramensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Everzwijnsteak met vijgen-bramensaus
40 min.
(0)
Hindesteak met donker biersaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindesteak met donker biersaus
50 min.
(1)
Hindestoofpot met witloof

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindestoofpot met witloof
2:30 u.
(0)
Everzwijn-parmentier met witloof

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Everzwijn-parmentier met witloof
35 min.
(1)
Hindesteak met zoete sjalotsaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindesteak met zoete sjalotsaus
45 min.
(0)
Zoetzure hindewok met rijst

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Zoetzure hindewok met rijst
20 min.
(4)