De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Hindesteak met peer, knolselder en rode kool

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Hindesteaks Hindesteak4
Peren Peer
(Conference)
4
Rode kolen Rode kool
(uitgelekt gewicht)
680 g g
Knolselderpuree Knolselderpuree400 g g
Boter Boter50 g g
Tijm Tijm
(enkele )
takjes takje
Peper Peper
Zout Zout

Voor de saus:

Rode wijn Rode wijn4 dl dl
Wildfond Wildfond4 dl dl
Boter Boter100 g g
Peper Peper
Zout Zout

Hindesteak met peer, knolselder en rode kool

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(0)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 170 °C.
  2. Verwarm boter in een pan en laat kleuren. Bak de hindesteaks aan alle kanten mooi aan. Kruid met peper en zout. Dek het vlees af met aluminiumfolie en zet 8 minuten in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat 5 minuten rusten alvorens te serveren.
  3. Snijd de peren in 4 en verwijder het klokhuis. Bak de stukken kort aan in de pan van het vlees, zonder dat ze papperig worden.
  4. Warm de rode kool in een pan op en de knolselderpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Maak de saus: Laat de fond samen met de rode wijn inkoken tot 2/3, werk af met de boter en breng op smaak met peper en zout.
  6. Begin met de knolselderpuree en presenteer daarop de stukken peer met wat rode kool. Leg er de sneetjes hindesteak bij en werk af met wat blaadjes tijm en de rodewijnsaus.

Gelijkaardige recepten

Hindesteak in kruidenmantel met noordkrieken en wintergroenten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindesteak in kruidenmantel met noordkrieken en wintergroenten
45 min.
(0)
Hindesteak met mango- en mirabellencompote en Nicola-aardappelen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindesteak met mango- en mirabellencompote en Nicola-aardappelen
40 min.
(0)
Everzwijnsteak met knolselderpuree en in witte wijn gekarameliseerde peertjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Everzwijnsteak met knolselderpuree en in witte wijn gekarameliseerde peertjes
35 min.
(0)
Parelhoen à la waterzooi

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Parelhoen à la waterzooi
40 min.
(0)
Herfstslaatje met kwartel en gekonfijte sjalot

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Herfstslaatje met kwartel en gekonfijte sjalot
40 min.
(1)
Kwartel op Indische wijze

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kwartel op Indische wijze
40 min.
(1)
Gelakte eend met gebakken witloof

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gelakte eend met gebakken witloof
40 min.
(0)
Parelhoen met pickles en gebakken bloemkool

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Parelhoen met pickles en gebakken bloemkool
40 min.
(0)
Everzwijnrollade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Everzwijnrollade
45 min.
(0)
Everzwijnragout met paddenstoelenmengeling

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Everzwijnragout met paddenstoelenmengeling
40 min.
(0)
Hindegebraad met groene asperges en pompoen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindegebraad met groene asperges en pompoen
45 min.
(0)
Kwartel in preinestje met portosaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kwartel in preinestje met portosaus
50 min.
(1)
Eendenborst à l'orange met venkel

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Eendenborst à l'orange met venkel
50 min.
(0)
Hindegebraad met broccoligratin

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindegebraad met broccoligratin
45 min.
(0)
Fazantfilet met ganzenlever

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Fazantfilet met ganzenlever
50 min.
(0)