Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tarwebloem Tarwebloem | 350 g g | |
Bakpoeder Bakpoeder | 1 tl tl | |
Kaneel Kaneel | 1 tl tl | |
Nootmuskaat Nootmuskaat | ||
Boter
Boter (ongezouten) | 200 g g | |
Suiker Suiker | 150 g g | |
Bruine suiker Bruine suiker | 70 g g | |
Eieren Ei | 1 | |
Vanille-extract Vanille-extract | 1 tl tl | |
Pompoenpuree Pompoenpuree | 50 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHo ho hoverheerlijke lettters
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Mengen alle ingrediënten bij elkaar. Kneed tot het deeg een mooie, maar vaste structuur heeft. Rol uit tot het 1 centimeter dik is.
- Laat 30 minuten opstijven in de koelkast.
- Snij de letters uit het deeg en bak 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.