Homemade dips

Homemade dips
MoeilijkheidMakkelijk
Koken35 min

Voorbereiding

    Bruine bonendip (10 min)

  1. Giet de bonen in een zeef en laat uitlekken.

  2. Doe alle ingrediënten, behalve het lente-uitje, in een blender en mix glad. Voeg eventueel nog wat olijfolie toe als de dip wat smeuïgheid mist. Kruid met peper en zout.

  3. Schep de dip in een kom en werk af met het lente-uitje, peper en wat olijfolie.

  4. Rode bietendip (10 min)

  5. Snij de rode bieten in blokjes.

  6. Doe alle ingrediënten in een blender en mix glad. Kruid met peper en zout.

  7. Schep de dip in een kommetje en werk af met een takje basilicum en het zwarte zeezout.

  8. Erwten-muntdip (15 min)

  9. Blancheer de doperwten 5 minuten in licht gezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.

  10. Doe de erwten (hou enkele erwten opzij voor de garnering) met de overige ingrediënten in een blender en mix glad. Kruid met peper en zout.

  11. Schep de dip in een kommetje en werk af met een takje munt, de resterende erwten en peper.