De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Homemade fishsticks met tartaarsaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Witte vis Witte vis
(bv. kabeljauw of pangasius)
500 g g
Eiwitten Eiwit2
Paneermeel Paneermeel100 g g
Platte peterselie Platte peterselie
(fijngehakt)
1 el el
Boter Boter
Tarwebloem Tarwebloem
Zonnebloemolie Zonnebloemolie
Peper Peper
Zout Zout

Voor de tartaarsaus

Hardgekookte eieren Hardgekookt ei1
Sjalotten Sjalot
(fijngesnipperd)
1
Augurken Augurk
(klein formaat, fijngehakt)
2
Kappertjes Kappertjes1 el el
Mayonaise Mayonaise3 el el
Platte peterselie Platte peterselie
(fijngehakt)
1 el el

Homemade fishsticks met tartaarsaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(211)

Bereiding

  1. Snij de vis in reepjes. Kruid met peper en zout. Klop de eiwitten los met wat zonnebloemolie. Meng de peterselie door het paneermeel.
  2. Haal de stukjes vis door wat bloem, vervolgens door het eiwit en tot slot door het paneermeel.
  3. Maak de saus:Plet het hardgekookte ei en voeg de resterende ingrediënten toe.
  4. Bak de fishsticks in een klontje boter en een scheutje zonnebloemolie goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer de fishsticks met de tartaarsaus.

TIP: Je kan er je favoriete puree bij geven en als hoofdgerecht serveren.