
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Witte vis
Witte vis (bv. kabeljauw of pangasius) | 500 g g | |
Eiwitten Eiwit | 2 | |
Paneermeel Paneermeel | 100 g g | |
Platte peterselie
Platte peterselie (fijngehakt) | 1 el el | |
Boter Boter | ||
Tarwebloem Tarwebloem | ||
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de tartaarsaus
Hardgekookte eieren Hardgekookt ei | 1 | |
Sjalotten
Sjalot (fijngesnipperd) | 1 | |
Augurken
Augurk (klein formaat, fijngehakt) | 2 | |
Kappertjes Kappertjes | 1 el el | |
Mayonaise Mayonaise | 3 el el | |
Platte peterselie
Platte peterselie (fijngehakt) | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHomemade fishsticks met tartaarsaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de vis in reepjes. Kruid met peper en zout. Klop de eiwitten los met wat zonnebloemolie. Meng de peterselie door het paneermeel.
- Haal de stukjes vis door wat bloem, vervolgens door het eiwit en tot slot door het paneermeel.
- Maak de saus:Plet het hardgekookte ei en voeg de resterende ingrediënten toe.
- Bak de fishsticks in een klontje boter en een scheutje zonnebloemolie goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer de fishsticks met de tartaarsaus.
TIP: Je kan er je favoriete puree bij geven en als hoofdgerecht serveren.