
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Havermoutvlokken Havermoutvlokken | 160 g g | |
Noten en zaden Noten en zaden | 140 g g | |
Nootmuskaat Nootmuskaat | ||
Vloeibare honing Vloeibare honing | 120 ml ml | |
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | 4 el el | |
Zout Zout | 0,5 tl tl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHomemade granola
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 140°C. Meng de olie met de honing in een kommetje. Haal het gedroogde fruit uit de noten en zaden.
- Voeg de havervlokken, de noten en zaden, nootmuskaat en het zout bij de honingmengeling. Meng goed zodat alles bedekt is met de honing.
- Verspreid de granola over een met bakpapier beklede bakplaat en stop 30 minuten in de oven. Schep het mengsel halverwege om. Laat de granola op de bakplaat afkoelen. Schep er daarna het gedroogd fruit onder.
Stop de granola in een goed afsluitbare pot, zo kan je hem enkele weken bewaren.