De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Homemade granola

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Havermoutvlokken Havermoutvlokken160 g g
Noten en zaden Noten en zaden140 g g
Nootmuskaat Nootmuskaat
Vloeibare honing Vloeibare honing120 ml ml
Zonnebloemolie Zonnebloemolie4 el el
Zout Zout0,5 tl tl

Homemade granola

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(6)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 140°C. Meng de olie met de honing in een kommetje. Haal het gedroogde fruit uit de noten en zaden.
  2. Voeg de havervlokken, de noten en zaden, nootmuskaat en het zout bij de honingmengeling. Meng goed zodat alles bedekt is met de honing.
  3. Verspreid de granola over een met bakpapier beklede bakplaat en stop 30 minuten in de oven. Schep het mengsel halverwege om. Laat de granola op de bakplaat afkoelen. Schep er daarna het gedroogd fruit onder.

Stop de granola in een goed afsluitbare pot, zo kan je hem enkele weken bewaren.