
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Havermoutvlokken Havermoutvlokken | 200 g g | |
Noten
Noten (mix / grof gehakt) | 150 g g | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 25 g g | |
Zaden Zaden | 25 g g | |
Honing Honing | 60 ml ml | |
Rozijnen Rozijnen | 80 g g | |
Plantaardige olie Plantaardige olie | 4 el el | |
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHomemade granola
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 170°C. Meng de havermout met de noten, de pitten en zaden en het zout. Verwarm de honing met de olie en giet bij het havermoutmengsel. Meng goed onder elkaar.
2. Verdeel de granola over een met bakpapier beklede bakplaat en zet ongeveer 30 minuten in de oven. Schep de granola halverwege om. Laat de granola vervolgens afkoelen en schep er dan de rozijntjes onder.
Je kan de granola, verpakt in één van onze vacuümbakjes, op een koele plek en vacuüm getrokken, tot 3 weken bewaren.