De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Homemade granola

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Havermoutvlokken Havermoutvlokken200 g g
Noten Noten
(mix / grof gehakt)
150 g g
Pijnboompitten Pijnboompitten25 g g
Zaden Zaden25 g g
Honing Honing60 ml ml
Rozijnen Rozijnen80 g g
Plantaardige olie Plantaardige olie4 el el
Zout Zout

Homemade granola

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(70)

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 170°C. Meng de havermout met de noten, de pitten en zaden en het zout. Verwarm de honing met de olie en giet bij het havermoutmengsel. Meng goed onder elkaar.

2. Verdeel de granola over een met bakpapier beklede bakplaat en zet ongeveer 30 minuten in de oven. Schep de granola halverwege om. Laat de granola vervolgens afkoelen en schep er dan de rozijntjes onder.

Je kan de granola, verpakt in één van onze vacuümbakjes, op een koele plek en vacuüm getrokken, tot 3 weken bewaren.