Voorbereiding
- Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng in een kom de bloem, het amandelmeel en een snufje zout. Zet opzij.
- Mix de suiker en boter luchtig, voeg het ei toe en meng. Doe het bloemmengsel erbij en meng. Verdeel het deeg in 2 schijven van zo’n 2,5 centimeter dikte, verpak in huishoudfolie en leg minstens een halfuur in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het deeg tussen 2 vellen bakpapier uit tot zo’n 3 millimeter. Steek met een vormpje rondjes uit en steek bij de helft van de rondjes een figuur uit in het midden.
- Leg de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 10 minuten of tot ze beginnen te kleuren. Laat de koekjes afkoelen.
- Maak de chococrème: meng de boter, de melk en het cacaopoeder tot een smeuïge pasta. Proef en voeg indien nodig wat honing toe.
- Lepel een beetje chococrème op de bodemkoekjes en leg er een koekje met een figuur bovenop. Bestrooi met poedersuiker.