Hot chocolate bar

Hot chocolate bar
MoeilijkheidMakkelijk
Koken15 min

Voorbereiding

    Voor de basis:

  1. Smelt de boter met de chocolade in een pannetje. Giet er de melk bij en breng al roerend aan de kook.

  2. Voor de chocolademelk met marshmallows:

  3. Giet de chocolademelk in een kopje en leg er de marshmallows in. Laat even smelten.

  4. Voor de pittige chocolademelk:

  5. Klop de slagroom met de suiker stijf. Zet koel. Doe de sinaasappelschil en cayennepeper bij de kokende chocolademelk en laat 2 minuten koken.

  6. Giet in een kop, lepel er wat slagroom op en bestrooi met wat sinaasappelrasp en cacaopoeder.

  7. Voor de chocolademelk met munt:

  8. Klop de slagroom met de suiker stijf. Zet koel. Voeg de theezakjes bij de wame chocoladmelk en laat 5 minuten trekken. Verwijder de theezakjes.

  9. Giet de chocolademelk in een kop. Garneer met de opgeklopte slagroom en een munttakje.

  10. TIP: Serveer met een stukje appelcroissant.