Voorbereiding
Smelt de boter met de chocolade in een pannetje. Giet er de melk bij en breng al roerend aan de kook.
Giet de chocolademelk in een kopje en leg er de marshmallows in. Laat even smelten.
Klop de slagroom met de suiker stijf. Zet koel. Doe de sinaasappelschil en cayennepeper bij de kokende chocolademelk en laat 2 minuten koken.
Giet in een kop, lepel er wat slagroom op en bestrooi met wat sinaasappelrasp en cacaopoeder.
Klop de slagroom met de suiker stijf. Zet koel. Voeg de theezakjes bij de wame chocoladmelk en laat 5 minuten trekken. Verwijder de theezakjes.
Giet de chocolademelk in een kop. Garneer met de opgeklopte slagroom en een munttakje.
Voor de basis:
Voor de chocolademelk met marshmallows:
Voor de pittige chocolademelk:
Voor de chocolademelk met munt:
TIP: Serveer met een stukje appelcroissant.