
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Lamsmerguez Lamsmerguez | 225 g g | |
Broodjes
Broodje (piccolo) | 4 | |
Wortelen Wortel | 60 g g | |
Ijsbergsla
Ijsbergsla (gesneden) | 60 g g | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 1 el el | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 3 el el | |
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | |
Bieslook
Bieslook (gehakt) | 1 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHotdog deluxe
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil en snij de wortelen in schijfjes. Snij de ui in ringen.
- Verwarm de helft van de olie en bak hierin de ui en de wortelen. Bedruppel met de honing en schep goed om. Kruid met het paprikapoeder.
- Verhit de resterende olie en bak de worstjes gaar.
- Maak een saus van de yoghurt, mosterd en bieslook en kruid met peper en zout.
- Verwarm de broodjes 5 minuten in een voorverwarmde oven van 190°C. Snijd ze open en beleg met de ijsbergsla, wortelen en lamsmerguez en schep er een lepel saus over.
TIP: Ook lekker met blokjes avocado ertussen.