De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Hotdog deluxe

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Lamsmerguez Lamsmerguez225 g g
Broodjes Broodje
(piccolo)
4
Wortelen Wortel60 g g
Ijsbergsla Ijsbergsla
(gesneden)
60 g g
Rode uien Rode ui1
Paprikapoeder Paprikapoeder1 tl tl
Vloeibare honing Vloeibare honing1 el el
Olijfolie Olijfolie2 el el
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze3 el el
Mosterd Mosterd1 tl tl
Bieslook Bieslook
(gehakt)
1 el el
Peper Peper
Zout Zout

Hotdog deluxe

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(4)

Bereiding

  1. Schil en snij de wortelen in schijfjes. Snij de ui in ringen.
  2. Verwarm de helft van de olie en bak hierin de ui en de wortelen. Bedruppel met de honing en schep goed om. Kruid met het paprikapoeder.
  3. Verhit de resterende olie en bak de worstjes gaar.
  4. Maak een saus van de yoghurt, mosterd en bieslook en kruid met peper en zout.
  5. Verwarm de broodjes 5 minuten in een voorverwarmde oven van 190°C. Snijd ze open en beleg met de ijsbergsla, wortelen en lamsmerguez en schep er een lepel saus over.

TIP: Ook lekker met blokjes avocado ertussen.