De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Hotdog deluxe met paprikamayonaise

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Lamsmerguez Lamsmerguez2
Parmaham Parmaham2 sneetjes sneetje
Hummus Hummus40 g g
Veldsla Veldsla
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas30 g g
Walnotenbroodjes Walnotenbroodje2
Rode paprika's Rode paprika
(gegrilde)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Lente-uitjes Lente-ui1
Mayonaise Mayonaise150 ml ml
Cayennepeper Cayennepeper
Zout Zout

Hotdog deluxe met paprikamayonaise

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(1)

Bereiding

  1. Bak de ham krokant op de barbecue en dep eventueel vet af met keukenpapier. Grill de worstjes op de barbecue. Snij de walnotenbroodjes voor ¾ open en verwarm kort op de BBQ. Tip: leg de broodjes met de snede naar beneden.
  2. Mix de gegrilde paprika met de mayonaise, wat zout en een snufje cayennepeper. Pers een teentje look en voeg bij het mengsel. Mix nu goed door tot je een glad sausje krijgt.
  3. Smeer de hummus op de broodjes en verdeel de veldsla er over. Leg een gegrilde lamsmerguez tussen de broodjes. Verkuimel de krokante ham en strooi tussen de haute dogs, samen met wat Parmigiano Reggiano. Smeer ook een laagje van de paprikamayonaise en strooi de gesnipperde lente-ui tussen het broodje.