Hotdog deluxe met paprikamayonaise

Hotdog deluxe met paprikamayonaise
MoeilijkheidMakkelijk
Koken20 min

Voorbereiding

  1. Bak de ham krokant op de barbecue en dep eventueel vet af met keukenpapier. Grill de worstjes op de barbecue. Snij de walnotenbroodjes voor ¾ open en verwarm kort op de BBQ. Tip: leg de broodjes met de snede naar beneden.

  2. Mix de gegrilde paprika met de mayonaise, wat zout en een snufje cayennepeper. Pers een teentje look en voeg bij het mengsel. Mix nu goed door tot je een glad sausje krijgt.

  3. Smeer de hummus op de broodjes en verdeel de veldsla er over. Leg een gegrilde lamsmerguez tussen de broodjes. Verkuimel de krokante ham en strooi tussen de haute dogs, samen met wat Parmigiano Reggiano. Smeer ook een laagje van de paprikamayonaise en strooi de gesnipperde lente-ui tussen het broodje.