Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Lamsmerguez Lamsmerguez | 2 | |
Parmaham Parmaham | 2 sneetjes sneetje | |
Hummus Hummus | 40 g g | |
Veldsla Veldsla | ||
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | 30 g g | |
Walnotenbroodjes Walnotenbroodje | 2 | |
Rode paprika's
Rode paprika (gegrilde) | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Lente-uitjes Lente-ui | 1 | |
Mayonaise Mayonaise | 150 ml ml | |
Cayennepeper Cayennepeper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHotdog deluxe met paprikamayonaise
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Bak de ham krokant op de barbecue en dep eventueel vet af met keukenpapier. Grill de worstjes op de barbecue. Snij de walnotenbroodjes voor ¾ open en verwarm kort op de BBQ. Tip: leg de broodjes met de snede naar beneden.
- Mix de gegrilde paprika met de mayonaise, wat zout en een snufje cayennepeper. Pers een teentje look en voeg bij het mengsel. Mix nu goed door tot je een glad sausje krijgt.
- Smeer de hummus op de broodjes en verdeel de veldsla er over. Leg een gegrilde lamsmerguez tussen de broodjes. Verkuimel de krokante ham en strooi tussen de haute dogs, samen met wat Parmigiano Reggiano. Smeer ook een laagje van de paprikamayonaise en strooi de gesnipperde lente-ui tussen het broodje.