De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Hotdog met witte pens, appel-komkommersalsa en fetadressing

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Witte pensen Witte pens4
Gemengde sla Gemengde sla50 g g
Sjalotten Sjalot
(gesnipperd)
1
Appels Appel2
komkommers Komkommer0,5
Peterselie Peterselie
(fijngehakte)
2 el el
Limoenen Limoen
(sap)
0,5
Suiker Suiker1 tl tl
Pijnboompitten Pijnboompitten
(geroosterd)
2 el el
Hotdogbroodjes Hotdogbroodje4
Zonnebloemolie Zonnebloemolie
Peper Peper
Zout Zout

Voor de dressing:

Feta Feta100 g g
Ansjovisfilets Ansjovisfilet4
Azijn Azijn1 el el
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze3 el el
Muntblaadjes Muntblaadje1 bosjes bosje

Hotdog met witte pens, appel-komkommersalsa en fetadressing

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(364)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de komkommer en appels in kleine blokjes. Meng er het sjalotje, peterselie, suiker en limoensap onder en kruid met peper en zout.Bak de pensen in hete olie.
  2. Bedruppel de broodjes met een beetje water en leg ze een vijftal minuten in de oven.Doe alle ingrediënten voor de dressing in een blender en mix glad. Kruid met peper.
  3. Open de broodjes en beleg ze met wat sla. Leg er de witte pensen op en schep er de appel-komkommersalade tussen. Bedruppel met de dressing en bestrooi met de nootjes. Serveer meteen.