Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Witte pensen Witte pens | 4 | |
Gemengde sla Gemengde sla | 50 g g | |
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd) | 1 | |
Appels Appel | 2 | |
komkommers Komkommer | 0,5 | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakte) | 2 el el | |
Limoenen
Limoen (sap) | 0,5 | |
Suiker Suiker | 1 tl tl | |
Pijnboompitten
Pijnboompitten (geroosterd) | 2 el el | |
Hotdogbroodjes Hotdogbroodje | 4 | |
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de dressing:
Feta Feta | 100 g g | |
Ansjovisfilets Ansjovisfilet | 4 | |
Azijn Azijn | 1 el el | |
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 3 el el | |
Muntblaadjes Muntblaadje | 1 bosjes bosje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHotdog met witte pens, appel-komkommersalsa en fetadressing
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de komkommer en appels in kleine blokjes. Meng er het sjalotje, peterselie, suiker en limoensap onder en kruid met peper en zout.Bak de pensen in hete olie.
- Bedruppel de broodjes met een beetje water en leg ze een vijftal minuten in de oven.Doe alle ingrediënten voor de dressing in een blender en mix glad. Kruid met peper.
- Open de broodjes en beleg ze met wat sla. Leg er de witte pensen op en schep er de appel-komkommersalade tussen. Bedruppel met de dressing en bestrooi met de nootjes. Serveer meteen.