
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Aardappelen
Aardappel (geschild & in blokjes) | 2 | |
Rauwe ham
Rauwe ham (in reepjes) | 100 g g | |
Rode uien
Rode ui (in halve maantjes) | 1 | |
Chilipepers
Chilipeper (fijngehakt) | 1 | |
Bladspinazie
Bladspinazie (grof gehakt ) | 100 g g | |
Erwten
Erwten (diepgevroren) | 120 g g | |
Tijm Tijm | 2 takjes takje | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (gesnipperd) | 1 | |
Eieren Ei | 4 | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 1 el el | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 0,5 tl tl | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHuevos rotos
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kruid de aardappelblokjes met peper en zout en zet even apart. Giet een flinke scheut olijfolie in een pan en bak de ui glazig met de chilipeper en de takjes tijm. Kruid met peper en zout.
- Voeg de aardappelblokjes en de look toe en bak 15 minuten mee tot de aardappelen beetgaar zijn. Voeg er de laatste 5 minuten de spinazie en de erwtjes bij en laat de spinazie slinken. Schep alles om.
- Breek er tot slot de eieren in en spatel alles voorzichtig onder elkaar tot de eieren gaar zijn. Strooi er het paprikapoeder over en werk af met de ham en peterselie.