De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Huevos rotos

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Aardappelen Aardappel
(geschild & in blokjes)
2
Rauwe ham Rauwe ham
(in reepjes)
100 g g
Rode uien Rode ui
(in halve maantjes)
1
Chilipepers Chilipeper
(fijngehakt)
1
Bladspinazie Bladspinazie
(grof gehakt )
100 g g
Erwten Erwten
(diepgevroren)
120 g g
Tijm Tijm2 takjes takje
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(gesnipperd)
1
Eieren Ei4
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
1 el el
Paprikapoeder Paprikapoeder0,5 tl tl
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Huevos rotos

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(151)

Bereiding

  1. Kruid de aardappelblokjes met peper en zout en zet even apart. Giet een flinke scheut olijfolie in een pan en bak de ui glazig met de chilipeper en de takjes tijm. Kruid met peper en zout.
  2. Voeg de aardappelblokjes en de look toe en bak 15 minuten mee tot de aardappelen beetgaar zijn. Voeg er de laatste 5 minuten de spinazie en de erwtjes bij en laat de spinazie slinken. Schep alles om.
  3. Breek er tot slot de eieren in en spatel alles voorzichtig onder elkaar tot de eieren gaar zijn. Strooi er het paprikapoeder over en werk af met de ham en peterselie.