
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pure chocolade Pure chocolade | 70 g g | |
Boter Boter | 40 g g | |
Eieren Ei | 1 | |
Suiker Suiker | 40 g g | |
Tarwebloem Tarwebloem | 20 g g | |
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listI just got dumped brownie
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Breek de chocolade in stukjes en smelt ze met de boter in een steelpannetje (of 60 seconden op 900 watt in de microgolfoven) tot een glad sausje.
- Klop het ei in een ovenschaaltje los. Voeg suiker toe en klop nog even door. Giet de chocoladesaus erbij en meng kort. Voeg ook de bloem en een snuifje zout toe en meng tot een smeuïg geheel.
- Bak de brownie ongeveer 15 minuten in de oven. Laat 5 minuten afkoelen.
Recept geïnspireerd door Louie, Happy Baker, in het kader van de Foodie Files. Lees hier meer!