De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
IJstaartje met mango

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Vanille-ijs Vanille-ijs400 ml ml
Munt Munt
Mango's Mango0,5
Zandkoeken Zandkoek120 g g
Pistachenoten Pistachenoot
(fijngehakt)
40 g g
Kookroom Kookroom100 ml ml
Limoensap Limoensap2 el el
Limoenen Limoen
(geraspt, zeste)
1 tl tl
Vanillesuiker Vanillesuiker0,5 tl tl
Kokosolie Kokosolie
(gesmolten)
40 g g

IJstaartje met mango

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(63)

Bereiding

 

  1. Doe de koekjes in een blender en mix fijn. Voeg het gesmolten vet toe en meng goed onder elkaar.  
    Bekleed 4 dresseerringen van ongeveer 5 cm diameter met bakpapier. Schep er de koekjesvulling in en duw goed aan.
  2. Mix de mango fijn. Mix ook het roomijs glad en meng er de mangopuree voorzichtig onder. Verdeel het ijs over de koekjesbodems en zet 2 uur in de vriezer.
  3. Klop de room met de vanillesuiker en het limoensap stijf. Schep wat van de room op elk ijstaartje en zet nog eens 30 minuten in de vriezer.
  4. Haal de ijstaartjes uit de vorm en werk af met wat citroenrasp en pistachenoten.