
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Vanille-ijs Vanille-ijs | 400 ml ml | |
Munt Munt | ||
Mango's Mango | 0,5 | |
Zandkoeken Zandkoek | 120 g g | |
Pistachenoten
Pistachenoot (fijngehakt) | 40 g g | |
Kookroom Kookroom | 100 ml ml | |
Limoensap Limoensap | 2 el el | |
Limoenen
Limoen (geraspt, zeste) | 1 tl tl | |
Vanillesuiker Vanillesuiker | 0,5 tl tl | |
Kokosolie
Kokosolie (gesmolten) | 40 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listIJstaartje met mango
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe de koekjes in een blender en mix fijn. Voeg het gesmolten vet toe en meng goed onder elkaar.
Bekleed 4 dresseerringen van ongeveer 5 cm diameter met bakpapier. Schep er de koekjesvulling in en duw goed aan. - Mix de mango fijn. Mix ook het roomijs glad en meng er de mangopuree voorzichtig onder. Verdeel het ijs over de koekjesbodems en zet 2 uur in de vriezer.
- Klop de room met de vanillesuiker en het limoensap stijf. Schep wat van de room op elk ijstaartje en zet nog eens 30 minuten in de vriezer.
- Haal de ijstaartjes uit de vorm en werk af met wat citroenrasp en pistachenoten.