De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Italiaanse aardappelschotel met gehakt

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Venkels Venkel
(in reepjes)
0,5
Courgettes Courgette
(klein formaat, in blokjes)
1
Rode paprika's Rode paprika
(in blokjes)
0,5
Uien Ui
(gesnipperd)
1
Voorgekookte aardappelschijfjes Voorgekookte aardappelschijfjes500 g g
Gehakt Gehakt200 g g
Tomatenpuree Tomatenpuree70 g g
Water Water120 ml ml
Kookroom Kookroom100 ml ml
Pesto Pesto
(groene)
3 el el
Cayennepeper Cayennepeper1 tl tl
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze80 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Italiaanse aardappelschotel met gehakt

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(128)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en snij in plakjes. Kook de aardappelschijfjes beetgaar in licht gezouten water. Giet af en meng er de pesto onder.
  2. Verwarm wat olijfolie in een koekenpan en bak de groenten met de geperste look beetgaar. Voeg de tomatenpuree toe en laat enkele minuten meebakken.
  3. Doe het gehakt bij de groenten en bak rul. Giet er het water en de room bij en kruid met de cayennepeper, peper en zout.
  4. Schep alles in een ingevette ovenschaal, verdeel er de aardappelschijfjes over en bestrooi met de kaas. Zet de schaal 15 minuten in de oven.