Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Venkels
Venkel (in reepjes) | 0,5 | |
Courgettes
Courgette (klein formaat, in blokjes) | 1 | |
Rode paprika's
Rode paprika (in blokjes) | 0,5 | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | |
Voorgekookte aardappelschijfjes Voorgekookte aardappelschijfjes | 500 g g | |
Gehakt Gehakt | 200 g g | |
Tomatenpuree Tomatenpuree | 70 g g | |
Water Water | 120 ml ml | |
Kookroom Kookroom | 100 ml ml | |
Pesto
Pesto (groene) | 3 el el | |
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze | 80 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listItaliaanse aardappelschotel met gehakt
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en snij in plakjes. Kook de aardappelschijfjes beetgaar in licht gezouten water. Giet af en meng er de pesto onder.
- Verwarm wat olijfolie in een koekenpan en bak de groenten met de geperste look beetgaar. Voeg de tomatenpuree toe en laat enkele minuten meebakken.
- Doe het gehakt bij de groenten en bak rul. Giet er het water en de room bij en kruid met de cayennepeper, peper en zout.
- Schep alles in een ingevette ovenschaal, verdeel er de aardappelschijfjes over en bestrooi met de kaas. Zet de schaal 15 minuten in de oven.