
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Minikomkommers Minikomkommer | 5 stukken stuk | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Sperziebonen Sperziebonen | 80 g g | |
Parmaham
Parmaham (pak) | 1 | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | 20 stukken stuk | |
Champignons Champignons | 10 stukken stuk | |
Kappertjes Kappertjes | 10 stukken stuk | |
Gouda Gouda | 10 blokjes blokje | |
Kerstomaten Kerstomaat | 10 stukken stuk | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listItaliaanse parmaham met boontjes en Hollandse Gouda
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook in 6 minuutjes de boontjes beetgaar en spoel ze onder koud water. Besprenkel ze met olijfolie, peper en zout. Wikkel de boontjes in een 1/2 plakje prosciutto. Stop telkens nog een blaadje basilicum in het rolletje voor extra smaak.
- Verhit een pan en bak de champignonhoedjes gaar in een beetje olijfolie op hoog vuur. Kruid met peper en zout. Laat de hoedjes omgedraaid uitlekken op keukenpapier.
- Halveer de komkommers.
- Maak je spiesje: rijg telkens eerst een appelkapper, vervolgens een blokje Hollandse Gouda, boontjes met Italiaanse parmaham, kerstomaatje, extra blaadje basilicum, gebakken champignon en komkommer aan een stevig spiesje.