De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Italiaanse parmaham met boontjes en Hollandse Gouda

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Minikomkommers Minikomkommer5 stukken stuk
Olijfolie Olijfolie
Sperziebonen Sperziebonen80 g g
Parmaham Parmaham
(pak)
1
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje20 stukken stuk
Champignons Champignons10 stukken stuk
Kappertjes Kappertjes10 stukken stuk
Gouda Gouda10 blokjes blokje
Kerstomaten Kerstomaat10 stukken stuk
Peper Peper
Zout Zout

Italiaanse parmaham met boontjes en Hollandse Gouda

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(2)

Bereiding

  1. Kook in 6 minuutjes de boontjes beetgaar en spoel ze onder koud water. Besprenkel ze met olijfolie, peper en zout. Wikkel de boontjes in een 1/2 plakje prosciutto. Stop telkens nog een blaadje basilicum in het rolletje voor extra smaak.
  2. Verhit een pan en bak de champignonhoedjes gaar in een beetje olijfolie op hoog vuur. Kruid met peper en zout. Laat de hoedjes omgedraaid uitlekken op keukenpapier.
  3. Halveer de komkommers.
  4. Maak je spiesje: rijg telkens eerst een appelkapper, vervolgens een blokje Hollandse Gouda, boontjes met Italiaanse parmaham, kerstomaatje, extra blaadje basilicum, gebakken champignon en komkommer aan een stevig spiesje.