Italiaanse parmaham met boontjes en Hollandse Gouda

Italiaanse parmaham met boontjes en Hollandse Gouda
MoeilijkheidMakkelijk
Koken15 min

Voorbereiding

  1. Kook in 6 minuutjes de boontjes beetgaar en spoel ze onder koud water. Besprenkel ze met olijfolie, peper en zout. Wikkel de boontjes in een 1/2 plakje prosciutto. Stop telkens nog een blaadje basilicum in het rolletje voor extra smaak.

  2. Verhit een pan en bak de champignonhoedjes gaar in een beetje olijfolie op hoog vuur. Kruid met peper en zout. Laat de hoedjes omgedraaid uitlekken op keukenpapier.

  3. Halveer de komkommers.

  4. Maak je spiesje: rijg telkens eerst een appelkapper, vervolgens een blokje Hollandse Gouda, boontjes met Italiaanse parmaham, kerstomaatje, extra blaadje basilicum, gebakken champignon en komkommer aan een stevig spiesje.