De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Italiaanse venkelsalami

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Venkelsalamis Venkelsalami10 sneetjes sneetje
Minimozzarella's Minimozzarella1 dozen doos
Olijfolie Olijfolie
Kerstomaten Kerstomaat10 stukken stuk
Basilicum Basilicum1 bosjes bosje
Peper Peper
Zout Zout

Italiaanse venkelsalami

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(7)

Bereiding

  1. Besprenkel de bolletjes mozzarella met olijfolie, peper en zout.
  2. Maak het spiesje door telkens een kerstomaat met venkelsalami, mozzarella en een blaadje basilicum eraan te rijgen.

Tip: je kunt extra balsamico over de mozzarellabolletjes druppelen voor extra smaak!