Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Venkelsalamis Venkelsalami | 10 sneetjes sneetje | |
Minimozzarella's Minimozzarella | 1 dozen doos | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Kerstomaten Kerstomaat | 10 stukken stuk | |
Basilicum Basilicum | 1 bosjes bosje | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listItaliaanse venkelsalami
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Besprenkel de bolletjes mozzarella met olijfolie, peper en zout.
- Maak het spiesje door telkens een kerstomaat met venkelsalami, mozzarella en een blaadje basilicum eraan te rijgen.
Tip: je kunt extra balsamico over de mozzarellabolletjes druppelen voor extra smaak!