
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Geraspte emmentaler Geraspte emmentaler | 300 g g | ||
Kaas
Kaas (gratin) | 300 g g | ||
Gouda
Gouda (oude, geraspt) | 200 g g | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 0,5 | ||
Witte wijn
Witte wijn (droge) | 300 ml ml | ||
Citroensap Citroensap | 1 el el | ||
Sausbinder Sausbinder | 1 el el | ||
Water Water | 2 el el | ||
Rode paprika's Rode paprika | 2 | ||
Champignons Champignons | 250 g g | ||
Appels Appel | 2 | ||
Bloemkolen
Bloemkool (roosjes) | 300 g g | ||
Nootmuskaat Nootmuskaat | |||
Peper Peper | |||
Stokbroden Stokbrood | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKaasfondue
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe de knoflook, de wijn en het citroensap in een pan met dikke bodem. Verhit op matig vuur. Voeg de verschillende kaassoorten toe en laat al roerend rustig smelten.
- Meng de sausbinder met het water en voeg al roerend toe aan de kaasfondue. Blijf roeren tot een smeuïge saus. Kruid met de peper en het nootmuskaat.
- Snijd het stokbrood in sneetjes. Snijd de groenten en de appel in hapklare stukken. Serveer alles bij de kaasfondue.