De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kaasfondue

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Geraspte emmentaler Geraspte emmentaler300 g g
Kaas Kaas
(gratin)
300 g g
Gouda Gouda
(oude, geraspt)
200 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook0,5
Witte wijn Witte wijn
(droge)
300 ml ml
Citroensap Citroensap1 el el
Sausbinder Sausbinder1 el el
Water Water2 el el
Rode paprika's Rode paprika2
Champignons Champignons250 g g
Appels Appel2
Bloemkolen Bloemkool
(roosjes)
300 g g
Nootmuskaat Nootmuskaat
Peper Peper
Stokbroden Stokbrood1

Kaasfondue

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(2)

Bereiding

  1. Doe de knoflook, de wijn en het citroensap in een pan met dikke bodem. Verhit op matig vuur. Voeg de verschillende kaassoorten toe en laat al roerend rustig smelten.
  2. Meng de sausbinder met het water en voeg al roerend toe aan de kaasfondue. Blijf roeren tot een smeuïge saus. Kruid met de peper en het nootmuskaat.
  3. Snijd het stokbrood in sneetjes. Snijd de groenten en de appel in hapklare stukken. Serveer alles bij de kaasfondue.