De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kaaskroketjes en salade van rode biet

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kaaskroketten Kaaskroket4
Voorgekookte rode bieten Voorgekookte rode biet4
Rode uien Rode ui0,5
Acaciahoning Acaciahoning1 el el
Limoenen Limoen
(zeste + sap)
1
Sinaasappels Sinaasappel
(sap)
0,5
Kaneel Kaneel
Muntblaadjes Muntblaadje1 bosjes bosje
Gemengde noten Gemengde noten15 g g
Groene appels Groene appel1
Peper Peper
Zout Zout

Kaaskroketjes en salade van rode biet

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(49)

Bereiding

 

  1. Snij de rode biet in kleine kubusjes en de rode ui in dunne ringen.
  2. Meng de honing met het sap van de limoen en sinaasappel, het peper en zout, kaneel en de helft van de fijngesneden munt.
  3. Roer de rode biet en ui door die marinade en laat minstens vier uur trekken.
  4. Bak de noten kort aan in een hete pan.
  5. Snij de appel in julienne en vermeng onder de bietensalade. Roer er de geroosterde noten, zeste van limoen en sinaasappel onderdoor.
  6. Bak de kaaskroketten zoals zoals beschreven op de verpakking en serveer met de salade.