De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kaaskroketjes met pistache-spinazietapenade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bladspinazie Bladspinazie
(+ extra voor de afwerking )
100 g g
Munt Munt1 bosjes bosje
Koriander Koriander1 bosjes bosje
Pistachenoten Pistachenoot4 el el
Lente-uitjes Lente-ui4
Limoenen Limoen
(uitgeperst )
3
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout
Kaaskroketten Kaaskroket

Kaaskroketjes met pistache-spinazietapenade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(133)

Bereiding

  1. Spoel de spinazie, munt en koriander en snipper fijn. Hou enkele blaadjes munt en koriander apart voor de afwerking van het gerecht. Mix de pistachenoten, bladspinazie, lente-uitjes, munt en koriander in een blender. Hak alles goed fijn. Breng op smaak met limoensap, olijfolie, peper en zout.
  2. Bak de kaaskroketjes zoals beschreven op de verpakking.
  3. Serveer de kroketjes met de frisse tapenade van pistache en spinazie. Werk het geheel af met nog extra spinazieblad en verse kruiden.