
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladspinazie
Bladspinazie (+ extra voor de afwerking ) | 100 g g | |
Munt Munt | 1 bosjes bosje | |
Koriander Koriander | 1 bosjes bosje | |
Pistachenoten Pistachenoot | 4 el el | |
Lente-uitjes Lente-ui | 4 | |
Limoenen
Limoen (uitgeperst ) | 3 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Kaaskroketten Kaaskroket |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKaaskroketjes met pistache-spinazietapenade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Spoel de spinazie, munt en koriander en snipper fijn. Hou enkele blaadjes munt en koriander apart voor de afwerking van het gerecht. Mix de pistachenoten, bladspinazie, lente-uitjes, munt en koriander in een blender. Hak alles goed fijn. Breng op smaak met limoensap, olijfolie, peper en zout.
- Bak de kaaskroketjes zoals beschreven op de verpakking.
- Serveer de kroketjes met de frisse tapenade van pistache en spinazie. Werk het geheel af met nog extra spinazieblad en verse kruiden.