
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Spaghetti Spaghetti | 400 g g | |
Kastanjechampignons
Kastanjechampignons (in kwartjes ) | 250 g g | |
Bladspinazie Bladspinazie | 300 g g | |
Basilicum Basilicum | 1 bosjes bosje | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 40 g g | |
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | 40 g g | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (gepeld ) | 1 | |
Zongedroogde tomaten
Zongedroogde tomaat (klein gesneden ) | 6 | |
Kaasmedaillons Kaasmedaillon | 4 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKaasmedaillon met pasta pesto en spinazie
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bak de champignons in olie goudbruin. Voeg de spinazie toe en roerbak 3 minuten. Kruid met peper en zout.
- Hou wat basilicum, pijnboompitten en Parmezaanse kaas over voor de afwerking en doe de rest samen met de look en een flinke scheut olijfolie in een blender. Mix glad en kruid met peper en zout.
- Bak de kaasmedaillons goudbruin in olie. Giet de pasta af en schep er de zelfgemaakte pesto, zongedroogde tomaatjes en het spinazie-champignonmengsel onder. Roer goed onder elkaar.
- Verdeel de pasta over de borden. Leg er telkens een kaasmedaillon op en werk af met de resterende kaas, pijnboompitten en basilicum.