Kaasmedaillon met pasta pesto en spinazie

Kaasmedaillon met pasta pesto en spinazie
MoeilijkheidMakkelijk
Koken35 min

Voorbereiding

  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bak de champignons in olie goudbruin. Voeg de spinazie toe en roerbak 3 minuten. Kruid met peper en zout.

  2. Hou wat basilicum, pijnboompitten en Parmezaanse kaas over voor de afwerking en doe de rest samen met de look en een flinke scheut olijfolie in een blender. Mix glad en kruid met peper en zout.

  3. Bak de kaasmedaillons goudbruin in olie. Giet de pasta af en schep er de zelfgemaakte pesto, zongedroogde tomaatjes en het spinazie-champignonmengsel onder. Roer goed onder elkaar.

  4. Verdeel de pasta over de borden. Leg er telkens een kaasmedaillon op en werk af met de resterende kaas, pijnboompitten en basilicum.