De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kaasmedaillon met pasta pesto en spinazie

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Spaghetti Spaghetti400 g g
Kastanjechampignons Kastanjechampignons
(in kwartjes )
250 g g
Bladspinazie Bladspinazie300 g g
Basilicum Basilicum1 bosjes bosje
Pijnboompitten Pijnboompitten40 g g
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas40 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(gepeld )
1
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat
(klein gesneden )
6
Kaasmedaillons Kaasmedaillon4
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Kaasmedaillon met pasta pesto en spinazie

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(35)

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bak de champignons in olie goudbruin. Voeg de spinazie toe en roerbak 3 minuten. Kruid met peper en zout.
  2. Hou wat basilicum, pijnboompitten en Parmezaanse kaas over voor de afwerking en doe de rest samen met de look en een flinke scheut olijfolie in een blender. Mix glad en kruid met peper en zout.
  3. Bak de kaasmedaillons goudbruin in olie. Giet de pasta af en schep er de zelfgemaakte pesto, zongedroogde tomaatjes en het spinazie-champignonmengsel onder. Roer goed onder elkaar.
  4. Verdeel de pasta over de borden. Leg er telkens een kaasmedaillon op en werk af met de resterende kaas, pijnboompitten en basilicum.