De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kabeljauw-groentetorentje met mozzarella

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kabeljauwfilets Kabeljauwfilet4
Courgettes Courgette
(in schijfjes)
1
Aardappelen Aardappel
(geschild & in dunne plakjes)
4
Kerstomaten Kerstomaat250 g g
Mozzarella Mozzarella
(in plakjes)
125 g g
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
(geraspt)
50 g g
Gedroogde oregano Gedroogde oregano2 tl tl
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Kabeljauw-groentetorentje met mozzarella

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(9)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een ovenschaal in met olijfolie en leg 4 porties aardappelschijfjes pansgewijs in de schaal. Kruid met de helft van de oregano, peper en zout. Leg daarop pansgewijs de courgetteschijfjes.
  2. Leg op elk groentetorentje een kabeljauwfilet en kruid met peper en zout. Leg er telkens een plakje mozzarella op en bestrooi met de Parmeggiano Reggiano.
  3. Verdeel de kerstomaatjes over de ovenschaal. Kruid alles nog met extra oregano, peper en zout. Druppel er olijfolie over en zet de ovenschaal 25 minuten in de oven.