
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kabeljauwfilets Kabeljauwfilet | 4 | |
Courgettes
Courgette (in schijfjes) | 1 | |
Aardappelen
Aardappel (geschild & in dunne plakjes) | 4 | |
Kerstomaten Kerstomaat | 250 g g | |
Mozzarella
Mozzarella (in plakjes) | 125 g g | |
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 50 g g | |
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 2 tl tl | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKabeljauw-groentetorentje met mozzarella
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een ovenschaal in met olijfolie en leg 4 porties aardappelschijfjes pansgewijs in de schaal. Kruid met de helft van de oregano, peper en zout. Leg daarop pansgewijs de courgetteschijfjes.
- Leg op elk groentetorentje een kabeljauwfilet en kruid met peper en zout. Leg er telkens een plakje mozzarella op en bestrooi met de Parmeggiano Reggiano.
- Verdeel de kerstomaatjes over de ovenschaal. Kruid alles nog met extra oregano, peper en zout. Druppel er olijfolie over en zet de ovenschaal 25 minuten in de oven.