De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kabeljauwburger met gestoofde venkel en sinaasmayonaise

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kabeljauwburgers Kabeljauwburger4
Oosterse taboulé Oosterse taboulé400 g g
Sinaasappels Sinaasappel1
Venkels Venkel
(klein formaat)
2
Olijfolie Olijfolie1 dl dl
Zonnebloemolie Zonnebloemolie3 cl cl
Peper Peper
Zout Zout

Voor de saus

Mayonaise Mayonaise2 dl dl
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze2 dl dl
Sinaasappelsap Sinaasappelsap5 cl cl
Koriander Koriander
(fijngehakt)

Kabeljauwburger met gestoofde venkel en sinaasmayonaise

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(20)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
  2. Schik de kabeljauwburgers in een ovenschaal en bedruppel met de zonnebloemolie. Bak gedurende 8 minuten in de oven.
  3. Snijd de venkelknollen in gelijke schijfjes of reepjes en stoof ze aan in de olijfolie. Laat zacht kleuren, kruid met peper en zout en laat 8 minuten verder stoven.
  4. Verwijder de zeste en pers de sinaasappel uit. Voeg het sap bij de venkel en stoof kort op een hoog vuur.
  5. Verwarm de taboulé. Meng alle ingrediënten voor de saus.
  6. Schik de taboulé op een bord met de gestoofde venkel.
  7. Leg krokante kabeljauwburger ernaast en werk af met de saus.