Kabeljauwburger met gestoofde venkel en sinaasmayonaise

Kabeljauwburger met gestoofde venkel en sinaasmayonaise
MoeilijkheidMakkelijk
Koken30 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C.

  2. Schik de kabeljauwburgers in een ovenschaal en bedruppel met de zonnebloemolie. Bak gedurende 8 minuten in de oven.

  3. Snijd de venkelknollen in gelijke schijfjes of reepjes en stoof ze aan in de olijfolie. Laat zacht kleuren, kruid met peper en zout en laat 8 minuten verder stoven.

  4. Verwijder de zeste en pers de sinaasappel uit. Voeg het sap bij de venkel en stoof kort op een hoog vuur.

  5. Verwarm de taboulé. Meng alle ingrediënten voor de saus.

  6. Schik de taboulé op een bord met de gestoofde venkel.

  7. Leg krokante kabeljauwburger ernaast en werk af met de saus.