
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kabeljauwfilets
Kabeljauwfilet (gehalveerd) | 2 | ||
Rauwe ham Rauwe ham | 4 sneetjes sneetje | ||
Pesto
Pesto (groene) | 4 el el | ||
Basilicum Basilicum | 1 bosjes bosje | ||
Bladspinazie Bladspinazie | 250 g g | ||
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd) | 1 | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | ||
Mascarpone Mascarpone | 4 el el | ||
Hazelnoten
Hazelnoot (grof gehakt) | 50 g g | ||
Bruine suiker Bruine suiker | 1 tl tl | ||
Citroensap Citroensap | 1 el el | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Boter Boter | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKabeljauwpakketje met rauwe ham, spinazie en hazelnootboter
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Fruit het sjalotje me de look in olijfolie glazig. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Roer er de mascarpone onder en kruid met peper en zout.
- Kruid de visfilets lichtjes met peper en zout en besmeer ze met een eetlepel pesto. Wikkel ze telkens in een plakje ham. Steek eventueel vast met een prikkeren bak ze in olijfolie goudbruin en gaar.
- Rooster ondertussen de gehakte hazelnoten in een droge koekenpan goudbruin. Voeg een klont boter en de suiker toe en breng zachtjes aan de kook. Breng opsmaak met het citroensap en peper en zout.
- Verdeel de spinazie over de borden, leg er telkens een kabeljauwpakketje op en druppel er de hazelnootboter over. Werk af met enkele basilicumblaadjes.