Kabeljauwpakketje met rauwe ham, spinazie en hazelnootboter

Kabeljauwpakketje met rauwe ham, spinazie en hazelnootboter
MoeilijkheidMakkelijk
Koken40 min

Voorbereiding

  1. Fruit het sjalotje me de look in olijfolie glazig. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Roer er de mascarpone onder en kruid met peper en zout.

  2. Kruid de visfilets lichtjes met peper en zout en besmeer ze met een eetlepel pesto. Wikkel ze telkens in een plakje ham. Steek eventueel vast met een prikkeren bak ze in olijfolie goudbruin en gaar.

  3. Rooster ondertussen de gehakte hazelnoten in een droge koekenpan goudbruin. Voeg een klont boter en de suiker toe en breng zachtjes aan de kook. Breng opsmaak met het citroensap en peper en zout.

  4. Verdeel de spinazie over de borden, leg er telkens een kabeljauwpakketje op en druppel er de hazelnootboter over. Werk af met enkele basilicumblaadjes.